Heel klein babymeisje met een groot karakter!

4822.jpg

Zo klein heb ik ze nog niet vaak op de foto mogen zetten. Lieke was al twee weken oud, maar woog tijdens de shoot nog maar 2300 gram. Na een pittige tijd vonden de ouders het fijn om toch mooie babyfoto's van haar te maken. Ze hadden gezocht op mijn website naar voorbeeldfoto's en die spraken hen aan. (Belangrijk! Altijd even checken of de stijl van een fotograaf klikt!)

KARAKTER

Zo klein als dit meiske is, ze heeft toch al een prachtig duidelijk karakter. In eerste instantie was ze zelfs niet van plan om te gaan slapen, terwijl ze toch al drie kwartier daarvoor voeding had gehad. Met grote ogen lag ze om zich heen te kijken. Ze trok zelfs allemaal rimpels in haar voorhoofd, zo hard deed ze haar best om haar ogen open te houden. Leuk om zo ook haar karaktertje op de foto vast te kunnen leggen. 

VREDIG

Gelukkig neem ik altijd de tijd voor een newbornshoot en dus konden we rustig wachten tot Lieke wel in slaap viel. Ik wikkelde haar lekker in zodat ze een veilig gevoel zou hebben en lekker warm zou blijven. We hadden de kamer al heerlijk verwarmd dus de omstandigheden waren perfect. Maar Lieke bleef vechten tegen de slaap. Ik geloof dat ik meer dan een halfuur met haar lekker heb gewiegd en over haar neusje heb geaaid tot haar ogen dichtvielen. En zelfs toen nog bleef ze af en toe spieken, vooral als ze haar grote broer hoorde. Daarom hebben we de ruisapp er nog maar even bij aangezet en toen was ze toch echt vertrokken. 

Slaap lekker lief meisje

Slaap lekker lief meisje

VOETJES

Toen Lieke eenmaal lekker lag te slapen, had ze een heerlijk ontspannen gezichtje. Maar  haar voetjes bleven steeds een beetje bewegen. Ook toen ik ze op de foto zette, kwamen die voetjes elke keer een beetje op een andere manier voor de lens. Ideaal, want zo had ik mooi wat verschillende plaatjes :) 

Wil je meer voorbeeldfoto's zien van mijn shoots? Ga naar www.preciouspeoplefotografie.nl/reviews