Newbornshoot in natuurlijke stijl

Ontwerp zonder titel (40).png

NEWBORNSHOOT IN EDE

Deze moeder wilde graag een newbornshoot in Natuurlijke stijl. Een beetje een combi tussen geposeerde foto's en lifestyle fotografie. Dat vind ik als newbornfotograaf natuurlijk heel erg leuk. En gelukkig hielp dit mannetje zo goed mee dat we in verschillende posities mooie, cleane foto's konden maken. Wel mooi geposeerd, maar toch heel natuurlijk. En kijk die sprekende ogen eens!

BROER EN ZUS

Dit mannetje heeft een grote broer en zus. Omdat dit gezin graag een beetje privé wil blijven, laat ik de foto's van het hele gezin en de broer en zus alleen aan de ouders zelf zien ;). Gelukkig mocht ik de foto's van de baby wel posten. Die sliep nog toen ik aankwam. Mama dacht dat hij wel snel wakker zou worden om te drinken, maar hij sliep overal doorheen. We konden zelfs nog prima foto's maken van de kids samen en ook met het hele gezin. 

LEKKER SLAPEN

Toen ging papa met de oudste twee naar zwemles en hadden moeders en ik alle rust om ons heen om de shoot met de baby alleen verder af te maken. Hij kreeg lekker wat drinken en ging toen heerlijk slapen. En de eerste de beste foto die ik van hem maakte, gaf hij meteen een mooi lachje. SMELT! 

NATUURLIJK

Moeders vond het mooi om foto's in natuurlijke stijl te hebben, ongedwongen en spontaan. Dat was gelukkig met de broer en zus ook al gelukt. Nu nog met de baby zelf. Toen hij lekker even in de armen van mama lag (hij was wakker geworden) maakte ik ook wat foto's. Zo mooi om de interactie te zien! Deze baby kon al heel goed geluiden volgen, dus hij keek mooi in de lens of naar zijn moeder. Ik hou ervan. Jullie ook?

Wil je meer informatie over mijn prijzen en werkwijze? Download de gratis newborngids!