Bijzondere newbornshoot: twee wondertjes op de foto.

DSC_8070logo.jpg

Bijzondere newbornshoot in Zeewolde

ISCI

Vorige week mocht ik een hele bijzondere newbornshoot doen in Zeewolde. Baby Sophie was geboren en zij mocht samen met grote zus Vera op de foto. Hun moeder had me al tijdens haar zwangerschap een bijzonder mailtje gestuurd. Hun beide meisjes zijn namelijk geboren met behulp van ISCI, een behandeling waarbij de moeder hormonen moet spuiten. Nou, dat is dus gewoon super heftig! Gelukkig heeft het bij dit gezin geresulteerd in twee prachtige dochters, maar daar is veel voor nodig geweest. De moeder van deze meiden wilde daarom graag een foto van al die spuiten die nodig zijn geweest voor de zwangerschappen van hun prinsesjes. Ik vond het als newbornfotograaf natuurlijk heel speciaal om zo'n bijzonder foto te mogen maken. Hoe vinden jullie de foto geworden? 

CADEAU

Deze shoot was trouwens een prachtig cadeau van oma, die voor het gezinnetje een cadeaubon had gekocht. Heel leuk om zo als cadeau een shoot te mogen maken. Gelukkig hoefde ik het niet allemaal alleen te doen, want grote zus Vera was enorm behulpzaam. Zij was zelf heel erg blij dat ze met haar zusje op de foto mocht. Maar die moest eerst nog even drinken en dus ging Vera alvast zelf even op de foto. En dat deed ze SUPER goed!

Ontwerp zonder titel (21).jpg

FOTO'S MET BABY EN GROTE ZUS

Maar daar was kleine Sophie dan toch. Ze mocht heerlijk in de armen van haar grote zus slapen terwijl ik de meiden op de foto zette. Echt twee kleine elfes, zo verschillend en zo uniek. Heel bijzonder om even extra stil te staan bij dat het echt een groot wonder is om een baby te krijgen. 

Wil jij jouw wondertje(s) ook mooi op de foto laten zetten? Bekijk hier de werkwijze en prijzen.

Ontwerp zonder titel (22).jpg