Trouwfoto's in kasteel de Schaffelaar

_DSC4777.jpg

PRACHTIGE TROUWLOCATIE VOOR TROUWFOTO'S

Eindeijk was het zover voor Denise en Robbert. Nadat ik eerder dit jaar hun loveshoot mocht fotograferen, was vorige week hun bruiloft. En daarvoor was ik als trouwfotograaf aanwezig om hun mooie dag vast te leggen. Dit bruidspaar had een prachtige trouwlocatie geboekt waar we niet alleen mooie foto's van de ceremonie, maar ook een fotoshoot zouden kunnen maken. Maar de dag begon natuurlijk bij de bruid thuis, waar ze zich aan het klaarmaken was voor de komst van de bruidegom. 

foto's van haar en make-up bruid Precious People
Foto's trouwjurk bruid trouwfotograaf Arnhem

SIERADEN VAN DE BRUID

De moeder van de bruid hielp natuurlijk met aankleden en toen de jurk aan was, kwamen de sieraden tevoorschijn. Vooral de ketting was voor de bruid erg belangrijk, dus die zette ik natuurlijk nog even speciaal op de foto. En kijk die prachtige schoenen dan!

Sieraden bruid foto trouwfoto
de moeder van de bruid hielp
foto's van de bruid die zich aankleedt trouwfotograaf barneveld
bruidsschoenen gympen bruid
de moeder van de bruid hielp met het aandoen van de sieraden van de bruid

FOTO'S BRUIDEGOM

Toen de bruid helemaal klaar was, werd er een telefoontje gedaan naar de bruidegom. Ik stond als trouwfotograaf natuurlijk buiten te wachten toch hij zou arriveren in de prachtige oude trouwauto. Toen hij aankwam was voor mij meteen duidelijk: deze bruidegom heeft er zin in. En dat is op de foto's te zien!

trouwauto bruidegom trouwfoto Precious People
aankomst bruidegom trouwfoto Precious People

PRACHTIGE BRUID

En terecht, want hij mocht een prachtige bruid ophalen! Wat een feestje, terwijl de buren uit de hele straat toekeken en applaudisseerden. Onder de prachtige balonnenboog zag het stel elkaar en genoten van hoe mooi ze er uit zagen.

trouwfotograaf ede arnhem amersfoort
trouwfotograaf ede arnhem amersfoort
trouwfotograaf ede arnhem amersfoort

OP WEG NAAR HET KASTEEL

Nadat het bruidspaar en de gasten hadden geluncht, gingen we op weg naar het kasteel. Je leest daar over in de volgende blog, maar ik laat jullie vast een sneak peak zien ;)

trouwfoto kasteel trouwauto bruidsfoto's trouwfotograaf
trouwfoto kasteel trouwauto bruidsfoto's trouwfotograaf
trouwfoto kasteel trouwauto bruidsfoto's