"Wat ben jij goed met kleine kinderen! Super leuk om te zien hoe jij de aandacht van de kinderen op een leuke, speelse manier naar je toe kan trekken. Niet alleen leuk voor ons, maar ook voor de kinderen!"

gezinsfoto laten maken | kindvriendelijke fotograaf woudenberg

Capture the moment

Wat groeien de kids toch hard! Neem nu de tijd om dit moment vast te leggen met prachtige foto's van je familie. Niet alleen van jullie als gezin, maar ook van iedereen afzonderlijk. Zo leg je dit moment voor altijd vast. Wat is er nou leuker dan spontane foto's van je gezin te laten maken? Als familiefotograaf heb ik een kindvriendelijke manier van werken waardoor kinderen heerlijk ontspannen op de foto komen.

Samen met jullie zoek ik een locatie uit die past bij jullie gezin. Bijvoorbeeld een fotoshoot in het bos, op de hei of op een zandverstuiving. Een shoot duurt ongeveer drie kwartier. Je ontvangt na afloop de link van een beveiligde galerij waar je zelf je foto's uit kunt kiezen die je graag wilt hebben. 

Lees ervaringen van anderen

foto van gezin laten maken | gezinsfotograaf

Ontspannen en gezellig

Een fotoshoot bij Precious People is altijd ontspannen en gezellig. Ik neem de tijd om je kinderen te laten wennen en los te komen. Ik neem speeltjes en handpoppen mee om de kids spelenderwijs op de foto te krijgen zoals ze zijn. Ik sta bekend als een kindvriendelijke fotograaf! Zo krijg je prachtige foto's van je familie of gezin. Als fotograaf is het voor mij een feestje als het voor jullie ook ontspannen en relaxed is!

Om ervoor te zorgen dat jullie als gezin op de foto komen zoals jullie echt zijn, geef ik kleine opdrachtjes waardoor jullie niet hoeven poseren, maar wel prachtig op de foto komen! Een voorbeeldje? “Fluister in elkaars oor wat je het lekkerste ontbijt vindt.” Of “kietel zijn kin met je haar.” Zo wordt een shoot echt een gezellig feestje.

Bekijk voorbeeldfoto’s


 

Prijzen gezinsfotografie

Bij Precious People is er altijd een betaalbare fotoshoot voor jou. Ben je benieuwd wat de kosten zijn om foto's van je gezin te laten maken? Hier zie je de verschillende pakketten die ik aanbied. Extra foto's kun je altijd makkelijk bij bestellen.


LET OP: Buiten een straal van 15 kilometer buiten Ede reken ik reiskosten van €0,22 per km

Uitgebreid

€250,-

Fotoshoot op locatie

20 foto's van jouw gezin en de gezinsleden afzonderlijk, naar keuze, bewerkt en in hoge resolutie. 

In kleur en een selectie in zwart-wit. 

Preview binnen 48 uur. 

+ GRATIS mini-album

Bijbestellen doe je makkelijk achteraf. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen

Vanaf 10 personen reken ik een toeslag van €15,- p.p.


Basis

€99,-

Fotoshoot op locatie

5 foto's van jouw gezin naar keuze, bewerkt en in hoge resolutie. 

In kleur en een selectie in zwart-wit.

Bijbestellen doe je makkelijk achteraf. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen. 

Vanaf 10 personen reken ik een toeslag van €15,- p.p.