Herinneringen vastleggen

Wat leuk dat je op mijn website bent terechtgekomen. Ik ben Joke en ik ben gezinsfotograaf trouwfotograaf en newbornfotograaf. Mijn passie? Herinneringen vastleggen zodat ze voor altijd blijven. Op deze site vind je alle informatie over de shoots die je bij Precious People Fotografie kunt boeken en kun je mijn portfolio bekijken. Heb je nog vragen of wil je even kennismaken? Stuur me een berichtje of bel me!


Fotoshoot bruidspaar | foto's van jullie trouwerij

Bruiloft en loveshoot

Een fotograaf legt alle belangrijke momenten vast, maar kan niet op meerdere plekken tegelijk zijn. Kies daarom voor twee fotografen die niet alleen de allerbelangrijkste momenten van de dag prachtig in beeld brengen, maar ook de kleine, grappige, aandoenlijke details tussendoor. De belangrijkste dag van je leven van alle kanten in beeld.

Mooie foto's van je pasgeboren baby

Newborn & baby

Ben je zwanger of hebben jullie een pasgeboren baby? Gefeliciteerd! Ik zet jullie newborn met heel veel liefde en geduld op de foto. Ga je voor een natuurlijk lifestyle shoot, of juist voor geposeerd met accessoires? Alles is mogelijk bij Precious People fotografie! Als je wilt, zet ik ook papa en/of mama en broers en zussen met de baby op de foto. 

Spontane en originele foto's van je gezin

Gezin & Kinderen

Leg ‘nu’ vast door een fotoreportage van je gezin op een mooie locatie buiten. Ik fotografeer niet alleen je gezin, ook losse portretten en verschillende combi’s. Zo heb je een mooi totaalpakket. Een shoot bij Precious People fotografie is altijd ontspannen en gezellig. Ik heb veel ervaring met het spelenderwijs fotograferen van kinderen.

 

Mooie foto's, heerlijke ervaring

Bij mij krijg je niet alleen prachtige foto's van je newborn, gezin of kind. Je krijgt ook een super ervaring. Ik ben een hele kindvriendelijke fotograaf omdat ik werk met veel geduld en spel. Ik zorg er voor een gezellige en ontspannen sfeer te creëren. Daardoor wordt het maken van de foto's echt een feestje. Geloof je mij niet? Hoor het van andere ouders. 

Voor elk budget een pakket

Ben je op zoek naar een newbornfotograaf of gezinsfotograaf of wil je juist een mooi portret? Bij Precious People kun je kiezen uit verschillende pakketten waardoor er voor elk budget een shoot te boeken is. Het eerste pakket heb je bijvoorbeeld al vanaf €49,-. Heb je een bijzonder verzoek of leuk idee? alles is mogelijk!

 

Portfolio

NEWBORN EN BABY

NEWBORN EN BABY

BRUILOFT EN LOVESHOOT

BRUILOFT EN LOVESHOOT

GEZIN EN KINDEREN

GEZIN EN KINDEREN