Precious People in de media

Artikelen van Precious People worden regelmatig gepubliceerd. Bijvoorbeeld op www.babybytes.nl
Op deze pagina zie je een overzicht van de gepubliceerde artikelen. 

Schermafbeelding 2018-09-16 om 19.21.19.png

Fotomomentjes

Eindelijk, je baby is geboren. Zit je op een roze wolk? Of is het ook wel pittig? Al die luiers, de gebroken nachten, elk moment met een pasgeborene vraagt planning en organisatie. Voor je het weet is dat hele kleine er al weer af. Ik heb maar één tip voor je: foto’s maken!! Dit zijn een paar fotomomenten die je echt niet wilt missen!

Lees het artikel

Schermafbeelding 2018-09-16 om 19.22.38.png

Bijzondere foto

Een poosje geleden ontmoette ik een gezin met een bijzonder verhaal. Bijzonder, maar helaas niet uniek. Want er zijn elk jaar weer honderden stellen die in een heftig vruchtbaarheidstraject zitten om een gezonde baby te kunnen krijgen. Ik mocht bij dit gezin een foto maken waarin dankbaarheid, succes, maar ook de worsteling en medische mallemolen te zien zijn.

Schermafbeelding 2018-09-16 om 19.28.06.png

Goede newbornfotograaf

Laatst sprak ik een moeder tijdens een newbornshoot. Ik stond haar kleine baby te wiegen tot die zou slapen. Intussen kletsten we een beetje over de kraamtijd en het gezinsleven. Het viel me op dat in de vensterbank lijstjes stonden van de grote zus die ook als baby'tje door een fotograaf op de foto was gezet. Maar dat was ik niet geweest. Heel nieuwsgierig vroeg ik: waarom heb je eigenlijk niet voor dezelfde fotograaf gekozen? 

5 don’ts!

Heb je net een baby gekregen en denk je erover na om een newbornshoot te boeken? Goed idee! Die eerste paar weken van je kindje gaan zo snel voorbij, het is super kostbaar om die vast te leggen met mooie foto’s. Heb je al gezocht naar een newbornfotograaf? Lastig he? Want welke fotograaf is nu echt goed en vooral: veilig? Dit overzichtje helpt misschien een beetje: een fotograaf die deze vijf dingen doet moet je snel afzeggen!