Marketing en Sales

Zakelijke portretfotografie, teksten en salesfunnels

Caty-11.jpg
 
 

Mijn aanbod

 

Zakelijke fotografie
Authentiek en bijzonder

Stel je voor: je hebt een leuke bank gevonden op marktplaats. Wanneer je langsgaat bij het adres, doet er iemand open met een grote papieren zak over zijn hoofd. Zou jij meteen het vertrouwen hebben om de bank aan te schaffen? Of ga je naar iemand van wie je wel het gezicht kunt zien? Goede zakelijke foto’s zijn enorm belangrijk. Niet alleen voor op je LinkedInprofiel, maar ook voor je website, visitekaartje, social media en drukwerk. Potentiële klanten willen zien van wie ze een product kopen. En het is aan jou om ze dat vertrouwen te geven. Ik help je met authentieke foto’s die echt bij jou passen en die je in al je marketingmateriaal kunt gebruiken!

Zakelijke teksten
Commercieel en effectief

Klanten halen uit je bestaande, warme netwerk is niet zo moeilijk. Die komen wel. Maar ben jij toe aan nieuwe klanten die jou nog helemaal niet kennen? Dan is het tijd voor effectieve teksten. Waarin je goede zoekwoorden verwerkt en waarmee je jouw unieke eigenheid benadrukt. Of het nu gaat om je website, je social media of drukwerk. Goede teksten maken het verschil tussen hopen op nieuwe klanten en het actief trekken van nieuwe klanten. Is het schrijven van teksten niet echt jouw ding? Logisch! Jij doet namelijk waar je wel goed in bent. Laat mij dan doen waar ik goed in ben: het schrijven van sterke, commerciële teksten op basis van de goede zoekwoorden!

Salesfunnel
Bouw je mailbestand op

Elke website zou een trechter moeten hebben. Heb jij er nog niet eentje? Ik help je er graag mee. Omdat ik zelf gezien heb hoe effectief zo’n trechter is. Je bouwt hier namelijk je mailbestand mee op en kunt potentiële klanten zo makkelijk warm maken voor je product of dienst. Een trechter bestaat meestal uit een creatieve weggever, een mooie landingspagina en een geautomatiseerde mailing. En je kunt er ook heel makkelijk advertenties bij aanzetten op social media. Kortom: als je een funnel eenmaal gemaakt hebt, hoef je er verder niks aan te doen. En bij dat bouwen kan ik je helpen! Zowel met het uitdenken van de trechter als met het bouwen en uitschrijven!

 
 

Over mij

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meer klanten! En die struggle ken ik maar al te goed. De afgelopen jaren heb ik niet alleen voor mijzelf met succes een sterkte marketingstrategie ontwikkeld, maar ook voor tientallen andere bedrijven. Ik ben fotograaf, tekstschrijver en marketeer. Daarmee kan ik je helpen om jouw marketing ook een echte boost te geven!

014JessicaJongman_Photography_4250.png

Tarieven

Ik hou van duidelijkheid en transparantie. Daarom heb ik mijn pakketten super simpel gehouden en ze hier gewoon op mijn website neergezet. Heb je specifieke wensen of een speciale vraag? Neem contact met me op!

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Pakket A - halfuur shoot - 10 foto’s - €99

Pakket B - uur shoot - 20 foto’s - €180

Extra foto’s bestel je makkelijk achteraf bij. Foto’s worden afgeleverd in kleur en een selectie in zwart-wit. Je mag de foto’s zelf uitzoeken uit een online galerij. Alle foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie en zonder logo afgeleverd.

ZAKELIJKE TEKSTEN

Webteksten tot 8 pagina’s - €599

Webteksten tot 12 pagina’s - €799

Brochureteksten - €199

Brochure vormgeving + teksten - €299

SALES FUNNEL

Funnelpakket - €599

Dit zit erin: strategie voor de trechter - tekst + vormgeving weggever - tekst landingspagina - tekst mailing - tekst + vormgeving advertenties.

Het bouwen van de landingspagina is ook mogelijk, neem hiervoor contact met me op

Contact

Precious People Marketing en Sales

info@preciouspeoplefotografie.nl

06 24 50 77 97

054JessicaJongman_Photography_4462.jpg