Zo werk ik

Ik ben newborn fotograaf in Ede (binnenkort Woudenberg) en werk als fotograaf vooral met baby's in de regio Ede - Amersfoort - Woudenberg. Ik kom bij jou aan huis om de foto's van jullie newborn te maken. De beste tijd daarvoor is tussen de 5-14 dagen, maar tot een week of 6 kunnen we nog een hele mooie foto's maken. Ik neem de tijd voor een shoot; die kan 1,5 - 3 uur duren. Zo heb je alle tijd om te voeden, te knuffelen en je baby in slaap te sussen.

Het allerbelangrijkste

Ik wil jullie niet alleen mooie foto’s van jullie pasgeboren baby bezorgen, maar ook een hele fijne ervaring. Ik probeer daarom goed aan te voelen wat jullie wel en niet prettig vinden. Ik maak de foto’s en poseer jullie kindje, maar jij hebt de regie. Als er iets is wat je niet fijn vindt, zeg het dan gerust! Zo zorgen we samen voor een fijne tijd. 

Welke stijl past bij jou?

newbornshoot geposeerd poses newbornshoot met kleedjes accessoires

Geposeerde stijl

In deze stijl gebruik ik accessoires. Haarbandjes, kleedjes, wraps, doeken, mandjes enz. Je kunt zelf een aantal sets uitkiezen die je mooi vindt. 

natuurlijk newbornfoto's newbornshoot natuurlijk

Natuurlijke stijl

In de natuurlijke stijl leg ik je baby wel mooi neer, maar gebruik weinig of geen accessoires. Geen haarbandjes, wraps of andere versiering. 

lifestyle newbornshoot lifestyle foto's baby

Lifestyle

Tijdens een lifestyle fotoshoot poseer ik je baby helemaal niet. Ik fotografeer jullie leven zoals het er uit ziet met de nieuwe baby. 


Prijzen newbornfotografie

Bij Precious People is er altijd een betaalbare newbornshoot voor jou. Benieuwd wat de kosten zijn om foto's van je baby te laten maken? Hier zie je de verschillende pakketten die ik aanbied. Extra foto's kun je altijd makkelijk bij bestellen.


LET OP: Buiten een straal van 15 kilometer vanaf Ede reken ik reiskosten van €0,32 per km

Uitgebreid Pakket

€250,-

Bij jou thuis

20 foto's naar keuze, bewerkt en in hoge resolutie. 

In kleur en een selectie in zwart-wit. 

Preview binnen 48 uur. 

+ GRATIS mini-album

Bijbestellen doe je makkelijk achteraf. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen

Basis Pakket

€120,-

Bij jou thuis. 

5 foto's naar keuze, bewerkt en in hoge resolutie. 

In kleur en een selectie in zwart-wit.

Bijbestellen doe je makkelijk achteraf. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen. 
Spontane (3).png

Download hier de newborn informatiegids


newborn accessoires baby haardbandjes newborn wraps newbornshoot props

Accessoires

Bij Precious People heb je ruime keuze uit accessoires. Wat je op de foto ziet, is nog maar een deel. Ik neem altijd verschillende setjes mee, zodat je kunt kiezen wat bij jullie past. Ik heb achtergronddoeken, kleedjes, haarbandjes (tie backs, die dus niet strak zitten), wraps en knuffeltjes om uit te kiezen. 

Lees ervaringen van andere ouders