Joke Troost

Over mij

Ik ben een persoon van contrasten. Als ik bruiloften fotografeer, ben ik ingetogen en op de achtergrond, maar zet me als trouwfotograaf of gezinsfotograaf voor de groepsfoto’s en het viswijf in mij komt naar boven 🙂 Ik hou van rustige settings, zachte tinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd. Ik kan hele moeilijke situaties zonder problemen fotograferen en dan ineens een traantje voelen bij het fotograferen van een vader die zijn dochter weggeeft.That’s me.

Ik ben trouwfotograaf en newbornfotograaf, mama van drie en fotografen coach. Lekker bezig bijtje dus. Mijn familie staat op nummer 1 maar daarna is fotograferen is mijn liefde en mijn leven. 

 

Joke Troost - trouwfotograaf, newbornfotograaf amersfoort, woudenberg, utrecht
betaalbare fotograaf in de omgeving van Amersfoort

Ik hou van lichte, frisse foto’s met spontane en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie het mooiste op de foto krijg. Ik maak gebruik van het licht en speel met kleine opdrachtjes om jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

Kindvriendelijk

kindvriendelijke fotograaf amersfoort utrecht woudenberg

Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Daarom sta ik ook bekend als een hele kindvriendelijke fotograaf. Ik heb zelf 3 jonge kinderen en weet dus precies wat wel en niet werkt. Wil je even kennismaken?

WIE KRIJG JE?

Als je mij boekt, krijg je een sociale, geduldige en spontane fotograaf. Ik heb oog voor jou en wat jij prettig vindt en denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.