Valerie en Rolf

“jij had oog voor details. Je bent niet alleen een mooi mens maar je maakt ook schitterende foto’s!
En ik kan het weten want als moeder van deze prachtige bruid stond ik er de hele dag dichtbij🤗
Mede door jou kunnen wij terugkijken op een schitterende dag”

Read More
Joke Troost
Jelle en Susanne

Wij zijn super blij met de mooie foto's van onze trouwdag!
Ook is Joke een heel fijn persoon om om je heen te hebben op zo'n spannende dag.
Dat is ook erg belangrijk!
Het is zeker aan te raden en zeker niet de laatste keer dat wij een fotoshoot laten doen door Precious People Fotografie!

Liefs, Jelle & Susanne du Bois

Read More
Joke Troost
Rosaline

Joke heeft gisteren onze newborn gefotografeerd.
Het zijn heel natuurlijke, maar sprankelende foto's geworden. Joke straalt heel veel rust uit en ging heel liefdevol met onze kleine om. Ze is flexibel in het afspreken en de foto's waren super snel bewerkt. Ontzettend bedankt!


Read More
Joke Troost
Enni Pidan

Joke is family! From stranger to family. I bless the day I booked you. Started from my new born shoot and now, you are officially my family photographer. Joke is so professional and makes the session very comfortable for everyone. She knows how to capture beautiful moments in the midst of chaos. You have a customer for life! ❤️

Read More
Jeffrey en Linda

“WAUW 😍 echt zulke prachtige foto's!!! Tijdens de shoot hele fijne aanwijzingen en denkt echt mee... En tijdens de ceremonie ging ze mooi op tussen de gasten...totaal niet het gevoel gehad dat ik de hele dag door een camera gevolgd werd!
Fantastisch👌”

Read More
BruiloftJoke Troost
Marylou van den Hardenberg

“Onwijs genoten van de gezellige newbornshoot. Joke werkt met veel aandacht en liefde en dat zie je overal in terug. Ze stelde ons kindje rustig op zijn gemak en nam alle tijd. Dat voelde goed! We zijn heel blij met de foto's en zullen het zeker anderen aanraden.”


Read More
NewbornJoke Troost
Jelle en Susanne

“Joke is een heel fijn persoon waar je gewoon jezelf bij kunt zijn.. dat vond ik heel prettig want ze was vanaf ‘s ochtends al bij mij thuis. Foto’s zijn top! ”

Read More
BruiloftJoke Troost
Susanne Heldoorn

“Het was super en gezellig!! Het zijn prachtige foto's geworden! Zijn er heel erg blij mee! Bijzonder om te zien hoe liefdevol en zacht ze met Seth om ging en het belangrijkste vindt dat baby en moeder zich fijn voelen! Ze heeft ook erg veel geduld en dat is fijn! 
Dank je wel Joke!!”

Read More
NewbornJoke Troost
Arjan Busscher

Precious People Fotografie heeft de bruiloft van onze dochter vastgelegd. De manier waarop ze de kinderen heeft weten vast te leggen is een ware kunst. Hiervoor heeft ze Happy de giraf gebruikt, de kinderen vonden dit helemaal geweldig. In het ouderlijk huis van de bruid voelde ze heel vertrouwd. Tijdens de rest van de dag ging ze helemaal op tussen de bruiloft gasten.

Ik raad Precious People Fotografie voor de 200% aan

Read More
Sven en Aida

“Onze love-shoot gehad. Zelfs 2x, omdat de volgende dag sneeuw lag en we op die manier een mooie sneeuw-rapportage konden maken. Ook heeft ze ons geholpen met het ontwerp van de Save the Date kaart. De foto's zijn super geworden! We kijken nu al uit naar onze bruidsrapportage volgend jaar.”

Read More
BruiloftJoke Troost
Dieuwke Geukens

Na lang zoeken naar de perfecte fotograaf zijn we terecht gekomen bij Precious People. 
Vanaf het eerste contact voelde ik dat we op dezelfde golflengte zaten en dat vertaalt zich dan ook in de foto's! Nu volgt de moeilijke taak hieruit een selectie te kiezen...
Joke, zalig dat je de tijd nam, het was leuk, gezellig en op een gekke manier vertrouwd, dank je! Je bent TOP!

Read More
GezinJoke Troost
Jeroen Vogelpoel

“Het was heel fijn om te zien dat ze veel geduld had voor de kleine en duidelijk ook veel ervaring met het maken van foto's van kleine kinderen. Daarnaast was het gewoon fijn werken met Joke; ze was heel begripvol over wat er allemaal gebeurde met de kleine. Kortom; een aanrader!”

Read More
NewbornJoke Troost
Familie Reijerkerk

“Ons dochtertje moet in nieuwe situaties altijd erg wennen. Doordat Joke Troost een ontspannen sfeer neerzette en geen druk uitoefende op onze kleine meid ontdooide ze zeer snel. Resultaat kwalitatief zeer mooie en goeie foto's. Ik zou Joke Troost zekers bij iedereen aanraden.”

Read More
GezinJoke Troost
Daisy van Eekelen

Mooie foto's van ons mannetje die niet echt wilde slapen; hij was met z'n 5 weken natuurlijk ook geen echte newborn meer.  Vond het heel fijn dat we snel na onze aanvraag al een afspraak konden maken.
Veel persoonlijke aandacht, rust en goede uitrusting (kleedjes, doekjes e.d.).

Read More
NewbornJoke Troost
Maaike

“Leuke en enthousiaste fotograaf! Erg leuk hoe ze zich had voorbereid op die ene peuter is ons volwassen gezelschap, maar waarmee ze ons allemaal aan het lachen kreeg!”


Read More
GezinJoke Troost
D.

“Super leuk om te zien hoe jij de aandacht van de kinderen op een leuke, speelse manier naar je toe kan trekken. Niet alleen leuk voor ons, maar ook voor de kinderen!”

Read More
GezinJoke Troost