Fine art love photography

Newborn, trouw en gezinsfotografie in Ede, Veenendaal, Woudenberg en omstreken

banner-1.jpg
 
 

Mijn aanbod

 

Trouwfotografie
Ontspannen & spontaan

Heb jij geen zin in kramp in je kaken aan het einde van je trouwdag? Wil je elegante, bijzondere, prachtige foto’s zonder stijf te poseren? Door mijn leuke opdrachtjes en relaxte aanwijzingen komen jullie op de best mogelijke manier op de foto zonder dat het voelt als hard werken.

Newbornfotografie
Liefdevol & Geduldig

Ben je zwanger of hebben jullie een pasgeboren baby? Gefeliciteerd! Ik zet jullie newborn met heel veel liefde en geduld op de foto. Ga je voor een natuurlijk lifestyle shoot, of juist voor geposeerd met accessoires? Alles is mogelijk! Als je wilt, zet ik ook papa en/of mama en broers en zussen met de baby op de foto. 

Gezinsfotografie
Speels & Gezellig

‘Capture the moment’ door een fotoreportage van je gezin op een mooie locatie. Een gezin fotoshoot bij mij is altijd ontspannen en gezellig. Ik heb veel ervaring met het spelenderwijs fotograferen van kinderen en gebruik leuke, lieve opdrachtjes om ze op een natuurlijke manier prachtig in beeld te krijgen.

 
 

Over mij

Wat leuk dat je op mijn website bent terechtgekomen. Ik ben Joke en ik ben gezinsfotograaf trouwfotograaf en newbornfotograaf. Mijn passie? Herinneringen vastleggen zodat ze voor altijd blijven. Op deze site vind je alle informatie over de shoots die je bij Precious People Fotografie kunt boeken en kun je mijn portfolio bekijken. Heb je nog vragen of wil je even kennismaken? Stuur me een berichtje of bel me!

banner website.png
 

Speels en gezellig

Als je kinderen hebt, dan weet je wat een uitdaging het soms is om ze mooi op de foto te krijgen. Ik trek voor jouw gezin ALLES uit de kast. Op speelse manier, met leuke opdrachtjes en handige accessoires krijg ik jouw kids spontaan, vrolijk en prachtig op de foto.

Precious People trouwfotograaf-16.jpg
 

Word Precious People v.i.p.!

 
 

Licht & ontspannen

Ik hou van lichte foto’s, frisse kleuren en mooi licht. Past dat ook bij jou. Dan moeten we zeker eens kennismaken. Ik kan voor jullie trouwfoto’s maken die echt passen bij jullie stralende dag. Ik maak tijdens de reportage gebruik van leuke, gekke opdrachtjes, die er voor zorgen dat je prachtig in beeld komt. En dat alles zonder gedoe of stijf geposeer. Meer weten over die opdrachtjes die ik gebruik?

Naamloos-1.png
Spontane (2).png
 

Gratis infogids

Ga jij trouwen in 2019? Dan ben je je vast aan het oriënteren op verschillende fotografen, met allemaal hun eigen stijl, hun eigen werkwijze en hun eigen tarieven en pakketten.

Om je te helpen, heb ik een informatiebrochure voor je samengesteld. Vraag de gratis en vrijblijvende informatiegids aan met alle prijzen, pakketten, albums en meer.

Vraag de gids hieronder aan.