Nogmaals bedankt, we vonden het allebei zo leuk om eens te doen! Het zijn er iets meer dan 5 geworden, maar zie dat als een compliment ;)

gezinsfoto laten maken | kindvriendelijke fotograaf woudenberg

Bewaar de herinnering - zwangerschapsfoto’s

Wow je bent zwanger! Dit is zo’n bijzondere tijd. Nieuw leven in je buik, een mini mixje van jou en je partner. Is jouw zwangerschap een feestje of vind je het juist wel pittig? In beide gevallen is het bijzonder om foto’s te laten maken van je bolle buik. Zo bewaar je de herinnering, ook als je straks je baby in je armen hebt.

Bekijk meer zwangerschapsfoto’s

Zo werk ik

We maken de foto’s als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent. Let op: je moet op tijd je shoot boeken om zeker te weten dat ik nog plek heb. We kiezen een mooie plek in de natuur in regio Woudenberg (zandverstuiving, bos, Henschotermeer), of je komt bij mij in de studio in Woudenberg. Ik heb 2 jurken die je kunt lenen, een lange witte en een korte witte en ook heb ik wat bloemen e.d. om te gebruiken. Ik maak foto’s van jou alleen en van je partner als je dat wilt. Natuurlijk zijn ook oudere broertjes en zusjes van harte welkom. En uiteraard mag je ook je eigen favoriete kleding dragen en/of accessoires en knuffeltjes meenemen die iets voor jullie betekenen.

Lees ervaringen van anderen


Prijzen zwangerschapsfotografie

Bij Precious People is er altijd een betaalbare fotoshoot voor jou. Ben je benieuwd wat de kosten zijn om foto's van je gezin te laten maken? Hier zie je de verschillende pakketten die ik aanbied. Extra foto's kun je altijd makkelijk bij bestellen.

Uitgebreid

€250,-

Fotoshoot op buitenlocatie of in de studio

20 foto's naar keuze, bewerkt en in hoge resolutie. 

In kleur en een selectie in zwart-wit. 

Preview binnen 48 uur. 

+ GRATIS vergroting

Bijbestellen doe je makkelijk achteraf. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen

Basis

€99,-

Fotoshoot op buitenlocatie of in de studio

5 foto's van naar keuze, bewerkt en in hoge resolutie. 

In kleur en een selectie in zwart-wit.

Bijbestellen doe je makkelijk achteraf. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen. 

Cadeau geven?

Een zwangerschapsshoot is een super leuk cadeau voor een babyshower of gewoon als cadeau om de zwangerschap te vieren. Als je de bon bestelt, krijg je een factuur. Na betaling, ontvang je de bon digitaal. Hierop staat een unieke code die de zwangere kan gebruiken om de shoot te boeken.

Bestel je cadeaubon hier.