Algemene voorwaarden

Precious People Fotografie Woudenberg

Algemene voorwaarden Newborns, gezinnen, loveshoots, business

Let op: voor bruiloften zijn de algemene voorwaarden apart omschreven in de offerte. Je kunt deze ook los aanvragen. Mail mij

Precious People Fotografie wil jullie prachtige foto’s bezorgen, maar ook een hele fijne ervaring. Daarom zijn er voorwaarden van toepassing zodat jullie van tevoren goed weten waar jullie aan toe zijn.

1          Voor de shoot

Het boeken van de fotoshoot

1.1           Jullie kiezen een pakket voordat de fotoshoot begint en gaan daarmee akkoord met de prijzen zoals vermeld op de website. Achteraf kunnen altijd extra foto’s besteld worden tegen vermelde tarieven.

1.2           Een fotoshoot is definitief als jullie het boekingsformulier hebben ingevuld en de aanbetaling (50% fotoshoot, 25% bruiloft) hebben overgemaakt. Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

1.3 De prijzen zijn inclusief BTW. De foto’s zijn altijd ófwel in de studio ófwel op een mooie buitenlocatie zoals door Precious People aangegeven. Bij het boeken van een fotoshoot aan huis rekent Precious People een toelage van €75 + reiskosten á 0,19 per km.

Bij annulering of verzetten

1.3          Bij een annulering minder dan 24 uur voor de shoot brengt Precious People 50% van de kosten in rekening. Binnen 48 uur voor de shoot afzeggen kost 25% van de factuur. Verzetten in verband met ziekte kan natuurlijk wel altijd in overleg. De nieuwe afspraak moet dan wel binnen twee maanden alsnog plaatsvinden.

2          Tijdens de shoot

Bij mislukken

2.1       We proberen samen jullie baby heerlijk ontspannen te houden tijdens de shoot. Het gebeurt eigenlijk nooit dat de baby ontevreden is en we niet door kunnen gaan. Mocht de baby ontroostbaar blijken, dan maken we een nieuwe afspraak voor binnen een week. Jullie moeten dan wel de factuur alvast betalen vóór de tweede poging. Als oudere broers/zussen niet meewerken dan is er geen herkansing mogelijk.

2.2       Mochten de foto’s door technische oorzaken niet geleverd kunnen worden, dan wordt er op kosten van Precious People een nieuwe shoot gedaan.

2.3       Mochten er te weinig goede foto’s zijn om pakket Uitgebreid te leveren, dan houdt Precious People zich het recht voor om achteraf alsnog pakket Basis als basis aan te bieden. De ouders kunnen wel altijd zelf foto’s kiezen.

Aansprakelijkheid

2.3       Precious People kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade aan materialen of personen tijdens de fotoshoot.

2.4       Precious People bewaart de foto’s een halfjaar. Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het opslaan en back-uppen van de foto’s. Precious People kan niet aansprakelijk gehouden worden voor het kwijtraken van de foto’s.

2.5       Precious People kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in afdrukken of fotoproducten die ouders zelf bestellen.

 

3          Na de shoot

Bewerking      

3.1       Precious People bewerkt de foto’s naar eigen inzicht volgens de eigen stijl die te zien is in het online portfolio. Bij boeken gaat een klant akkoord met het bewerken in deze stijl. Indien extra nabewerking gewenst is, brengt Precious People hiervoor in overleg met jullie extra kosten in rekening.

Ontvangen van de foto’s

3.2       Na de shoot ontvangen jullie na uiterlijk 7 dagen een weblink met inlogcode. Daar staan jullie foto’s in klein formaat en met watermerk. Precious People levert altijd een aantal bewerkte foto’s aan als voorbeeld. Jullie kunnen per mail aangeven welke foto’s jullie verder bewerkt willen hebben in groot formaat (afhankelijk van jullie gekozen pakket).

3.3       Nadat jullie je keuze hebben gemaild, ontvangen jullie binnen uiterlijk 10 werkdagen na jullie betaling de gekozen foto’s bewerkt en in hoge resolutie op de mail. Indien van toepassing volgen fotoproducten binnen drie weken na het leveren van de foto’s.

Betaling

3.4       Jullie ontvangen de restfactuur voordat jullie de preview hebben gekregen. De betaling moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt. Jullie ontvangen de preview foto’s nadat de betaling binnen is bij Precious People uiterlijk na drie werkdagen.

Eigendom en copyright

3.5       Jullie mogen de foto’s binnen huiselijke kring gewoon gebruiken. De foto’s blijven wel eigendom van Precious People Fotografie. Jullie mogen de foto’s dus niet verder bewerken of aanpassen. Ook mogen jullie de foto’s buiten huiselijke kring (bijvoorbeeld op social media of op websites, in wedstrijden enz.) alleen gebruiken met het noemen van Precious People als de fotograaf.

3.6 De foto’s blijven een maand in de galerij staan of tot de volgende afspraak. Foto’s worden een halfjaar bewaard. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om foto’s zelf op te slaan en te backuppen

3.7       Precious People gebruikt een kleine selectie van de foto’s op de eigen bedrijfspagina en website. Hiervoor wordt van tevoren bij jullie toestemming gevraagd.

3.8       De getoonde foto’s op website en social media van Precious People zijn eigendom van Precious People en mogen niet gedownload, opgeslagen of op enige manier gebruikt worden. Als dit wel gebeurt, brengt Precious People €250,- per foto in rekening.

 

 

Wil je ook zo’n mooie website, je marketing verbeteren en meer klanten trekken? Kijk dan ook eens op Marketing voor Fotografen.

Download nu

gratis trouwgids

©  Fotograaf Precious People 2020/21 | website door Marketing voor Fotografen