Joke Troost

Ik ben een persoon van contrasten. Als fotograaf in Amersfoort  ben ik ingetogen en op de achtergrond aanwezig op bruiloften, maar zet me als trouwfotograaf of kinderfotograaf voor de groepsfoto’s en het viswijf in mij komt naar boven 🙂 Ik hou van rustige settings, zachte tinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd. Daarnaast kan ik hele moeilijke situaties zonder problemen fotograferen en dan ineens een traantje voelen bij het fotograferen van een vader die zijn dochter weggeeft.That’s me.

Fotograaf Woudenberg

Ik ben trouw fotograaf in Amersfoort en omstreken en newbornfotograaf, mama van drie en fotografen coach. Lekker bezig bijtje dus. Mijn familie staat op nummer 1 maar daarna is fotograferen is mijn liefde en mijn leven.

Ik hou van heldere, frisse foto’s met creatieve en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie het mooiste op de foto krijg. Ik maak gebruik van het licht en speel met kleine opdrachtjes om jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen. Voor trouwfotografie gebruik ik heel graag technische tools zoals een drone, meerdere externe flitsers met triggers en macrofilters. Zo zorg  ik voor bijzonder creatieve en unieke trouwfoto’s!

Joke troost - Fotograaf Woudenberg en Amersfoort
Joke troost - Fotograaf Woudenberg en Amersfoort

Welkom!

Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Daarom sta ik ook bekend als een hele kindvriendelijke fotograaf. Ik heb zelf 3 jonge kinderen, wil ze ook wel eens achter het behang plakken maar krijg wel altijd alle kinderen mooi op de foto :P. Wil je even kennismaken?

WIE KRIJG JE?

Als je mij boekt, krijg je een sociale, geduldige en spontane fotograaf. Ik heb oog voor jou en wat jij prettig vindt en denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.