Joke Troost

Ik ben een persoon van contrasten. Als fotograaf in Amersfoort  ben ik ingetogen en op de achtergrond aanwezig op bruiloften, maar zet me als trouwfotograaf of kinderfotograaf voor de groepsfoto’s en het viswijf in mij komt naar boven 🙂 Ik hou van rustige settings, zachte tinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd. Daarnaast kan ik hele moeilijke situaties zonder problemen fotograferen en dan ineens een traantje voelen bij het fotograferen van een vader die zijn dochter weggeeft.That’s me.

Fotograaf Woudenberg

Ik ben trouw fotograaf in Amersfoort en omstreken en newbornfotograaf, mama van drie en fotografen coach. Lekker bezig bijtje dus. Mijn familie staat op nummer 1 maar daarna is fotograferen is mijn liefde en mijn leven.

Ik hou van heldere, frisse foto’s met creatieve en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie het mooiste op de foto krijg. Ik maak gebruik van het licht en speel met kleine opdrachtjes om jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen. Voor trouwfotografie gebruik ik heel graag technische tools zoals een drone, meerdere externe flitsers met triggers en macrofilters. Zo zorg  ik voor bijzonder creatieve en unieke trouwfoto’s!

gezinsfotograaf amersfoort woudenberg en omstreken

Het team

Ik doe dit werk (gelukkig) niet alleen. Voor het verwerken van mijn albums, foto bestellingen en overige verwerkingen heb ik de hulp ingeschakeld van Ilse (links op de foto). Zij is als mijn assistente onmisbaar voor het runnen van dit bedrijf. 

Boek je een gezinsfotograaf? Dan is Elena (rechtsonder op de foto)degene die de foto’s komt maken. Zij is een collega fotograaf met wie ik graag samenwerk en die dezelfde stijl heeft als ik. Zo kan ik me focussen op de baby’s en de bruiloften terwijl zij de groepen en gezinnen op de foto zet.