Fotoblogs van echte fotoshoots

Meekijken achter de schermen van een trouwfotograaf, newbornfotograaf en gezinsfotograaf. In deze blog neem ik je graag mee tijdens mijn fotoshoots.

Categorieën
Bruiloft in Veenendaal
Bruidsfotografie

Bruiloft in Veenendaal met prachtige zwangere bruid

Deze week wil ik een hele speciale bruiloft met jullie delen, de bruiloft van Marco en Daisy. Wat deze bruiloft in Veenendaal extra bijzonder maakte, was dat Daisy zwanger was! Heel bijzonder om je kindje al bij je te dragen op deze onvergetelijke dag.

LEES VERDER >>
Bruiloft in Amersfoort
Bruidsfotografie

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

LEES VERDER >>
Newborn fotoshoot in Amersfoor
Newbornshoot

Een prachtige newborn fotoshoot in Amersfoort

De eerste paar maanden van dit jaar staan bij mij in het teken van newborn fotoshoots in Amersfoort. Want wat zijn er een hoop baby’s geboren de afgelopen tijd! En I love it, want dat betekent meer mega schattige baby’s vastleggen voor mij als newborn fotograaf! Ben jij benieuwd hoe een newborn fotoshoot in Amersfoort gaat? Lees dan zeker even verder.

LEES VERDER >>
buiten bruiloft
Bruidsfotografie

Mooie bruiloft bij De Veenderhoeve

Als trouwfotograaf in Ede & omgeving mocht ik dit najaar de bruiloft van Sander en Daphne fotograferen. En wat was dit een bijzondere dag! Het bruidspaar had alles tot in de puntjes goed geregeld.

LEES VERDER >>
Kasteel Doorwerth
Bruidsfotografie

Trouwfotograaf in Ede bij kasteel Doorwerth

Als trouwfotograaf in Ede werk ik natuurlijk niet alleen in regio Ede, maar ook door heel het land! En dat vind ik alleen maar hartstikke leuk om te doen. Zo kom je namelijk op hele mooie plekken, waar je anders niet zo heel snel komt. Als trouwfotograaf Ede hou ik natuurlijk mega erg van nieuwe locaties ontdekken om mooie foto’s te schieten!

LEES VERDER >>
Newborn fotoshoot Aalsmeer
Newbornshoot

Schattige newborn fotoshoot in Aalsmeer

Een paar weken geleden ben ik voor een newborn fotoshoot in Aalsmeer geweest. De meeste van mijn newbornshoots zijn bij mij in Woudenberg in de fotostudio, maar voor een aantal klanten doe ik ook thuis newborn fotoshoots! Benieuwd hoe dit gaat? Lees dan verder!

LEES VERDER >>
Bruiloft Hugo de Vries
Bruidsfotografie

Geweldige bruiloft bij Hugo de Vries

Als trouwfotograaf in Ede en omgeving kom ik op heel veel verschillende bruiloften. En wat vind ik het altijd weer speciaal om deel te mogen zijn van zo’n bijzondere en intieme dag! Vandaag neem ik je mee naar een bruiloft die ik nooit meer zal vergeten. Waarom niet? Dat vertel ik in deze fotoblog!

LEES VERDER >>
fotograaf in amersfoort
Newbornshoot

Dit maak ik allemaal mee als Newborn Fotograaf in Amersfoort!

Als newborn fotograaf in Amersfoort en omstreken maak ik van alles mee! Hele jonge baby’s van een paar dagen oud, baby’s van een aantal weken oud, grote baby’s, kleine baby’s, baby’s die huilen, lachen, slapen of juist heel lang wakker blijven. Of een baby die per ongeluk zijn moeder onder plast. Oeps! Bedenk het zo gek niet en ik heb het meegemaakt! En dat maakt mijn werk als newborn fotograaf ook zo fantastisch. Geen shoot is hetzelfde! Deze shoot met baby Puck was dan ook erg bijzonder. Waarom? Dat lees je in deze fotoblog!

LEES VERDER >>
fotograaf in Amersfoort
Bruidsfotografie

Fantastische bruiloft in Ede en omgeving

Het einde van het trouwseizoen komt (helaas) alweer langzaam in zicht. Maar wat heb ik toch veel prachtige bruiloften gehad dit seizoen! Zo ook deze bruiloft, waar ik als trouwfotograaf in Ede, Wageningen, Veenendaal en omgeving langs mocht komen om de bruiloft van A&L vast te leggen. Benieuwd naar de foto’s? Scrol dan zeker even verder!

LEES VERDER >>
De fotograaf

Award winning photographer

Jazeker, zo mag ik mij noemen. Prijs winnend newbornfotograaf. Super trots ben ik dat ik een AFNS award gewonnen heb in een internationale fotowedstrijd. Duizenden

LEES VERDER >>