Regen op je bruiloft

bruidsfotograaf utrecht en amersfoort regen op je bruiloft

Als bruidspaar plan je je hele bruiloft, maar er zijn altijd dingen die je van te voren niet kunt voorzien. Bijvoorbeeld of het mooi weer is of niet. Stel je voor dat het regent op je bruiloft? Geen stress, hier zijn 5 tips om te zorgen dat je stressvrij door je (regenachtige) bruiloft komt.

1: Maak je niet druk over potentieel slecht weer tot 2 weken voor de bruiloft. Ik heb meer dan 125 bruiloften gefotografeerd en heb maar 2 keer meegemaakt dat we echt alleen binnen foto’s konden maken. Jammer om heel veel tijd te stoppen in het zoeken van een binnenlocatie terwijl het waarschijnlijk niet nodig is. Bel 2 weken van tevoren met je fotograaf die meedenkt met alternatieven.

2: Wees flexibel. Ik maak wel eens mee dat net tijdens de fotoshoot regen voorspeld wordt. Maar later op de dag is het droog, dus schuif een beetje met je planning en ga op een ander moment foto’s maken.

3: Regel doorzichtige paraplu’s. Als je een fotograaf hebt die net als ik goed overweg kan met externe flitsers, dan kun je briljante platen maken in de regen. Je hoeft maar 5 minuten onder die paraplu te staan voor een unieke foto!

regen op je bruiloft

4: Heb je wel een binnenlocatie nodig? Denk out of the box! Zo kun je toffe foto’s maken in tuincentra, kassen, een tropische tuin of een oude fabriek. Vraag wel even toestemming van tevoren!

5: Heeft het geregend en is de grond vochtig? Regel platte schoenen die vies mogen worden en een dekentje om onder je sleep te leggen. Sowieso raad ik altijd aan om andere schoenen aan te doen tijdens de shoot als je een lange jurk draagt. Zo hou je je schoenen schoon en je voeten pijnloos 😅

Regen op je bruiloft

Met deze tips heb je zelfs een goed plan bij slecht weer. Ik heb nog veel meer van dit soort tips! Sommige daarvan lees je op deze Insta page, maar nog veel meer in het gratis trouwmagazine. Download hem hier

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved