Wat kan ik voor je doen?

Bij Precious People Fotografie heb ik voor iedereen een passende shoot. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf of wil je mooie zwangerschaps foto's? Kijk rustig even in mijn aanbod. Staat jouw idee er niet bij? Stuur me dan vooral even een berichtje!

Newbornfotograaf Culemborg

Newbornfotografie

Ik maak prachtige geposeerde foto’s van jullie pasgeboren baby. Met de accessoires in mijn studio krijg je een beetje die Anne Geddes stijl. En natuurlijk maak ik ook foto’s van de baby met broer en zus en papa en mama!

Trouwfotografie

Als jij elegante, lichte foto’s wilt met zachte kleuren, dan is mijn bruidsfotografie iets voor jou! Ik zorg als fine-art trouwfotograaf voor het perfecte plaatje en help je met simpele aanwijzingen waardoor het lekker ontspannen blijft.

Cakesmash

Hoera, je kindje is al bijna 1. Tijd voor een 1 jaar fotoshoot: een cakesmash en splash. Met mooie settings en een boel geduld krijg ik je kleintje super vrolijk op de foto. 

Zwangerschapsfotografie

Vier jouw zwangerschap door mooie foto’s te laten maken van je bolle buik. Ik heb allerlei mooie jurken in lichte, zachte tinten. Een zwangerschapsshoot kan in de studio of buiten!

sitter fotoshoot

Sitter

Die periode dat je baby al wel zelfstandig kan zitten maar nog niet loopt, wat is die tijd toch leuk! En een fantastisch moment om foto’s van de laten maken. Je kleintje is waarschijnlijk niet mega eenkennig en geniet van alle aandacht!

Specials

Kerst, moederdag, heide, er zijn zoveel bijzondere momenten in het jaar die gewoon vragen om een bijzondere fotoshoot. Lees meer info en schrijf je meteen in voor de updates over nieuwe specials die eraan komen.