Wat kan ik voor je doen?

Bij Precious People Fotografie heb ik voor iedereen een passende shoot. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf of wil je mooie zwangerschaps foto's? Kijk rustig even in mijn aanbod. Staat jouw idee er niet bij? Stuur me dan vooral even een berichtje!

Newbornfotografie

Ik maak prachtige geposeerde foto’s van jullie pasgeboren baby. Met de accessoires in mijn studio krijg je een beetje die Anne Geddes stijl. En natuurlijk maak ik ook foto’s van de baby met broer en zus en papa en mama!

Trouwfotografie

Als jij elegante, lichte foto’s wilt met zachte kleuren, dan is mijn bruidsfotografie iets voor jou! Ik zorg als fine-art trouwfotograaf voor het perfecte plaatje en help je met simpele aanwijzingen waardoor het lekker ontspannen blijft.

Foto's van gezin in amersfoort en Woudenberg

Gezinsfotografie

Wil jij mooie foto’s van je gezin of familie laten maken? Daar is het lente en zomerseizoen heel geschikt voor! Ik maak de foto’s op een heerlijke buitenlocatie en zorg spelenderwijs voor een gezellige tijd.

Zwangerschapsfotografie

Vier jouw zwangerschap door mooie foto’s te laten maken van je bolle buik. Ik heb allerlei mooie jurken in lichte, zachte tinten. Een zwangerschapsshoot kan in de studio of buiten!