Newbornfotograaf

CREATIEVE NEWBORNFOTOGRAAF IN WOUDENBERG, AMERSFOORT, EDE EN OMGEVING

newborn footshoot woudenberg, leusden en amersfoort

Liefs, Joke

Prachtig gestyled,
geduldig en zacht

Ik bezorg jullie niet alleen mooie foto’s van jullie pasgeboren baby maar ook een hele fijne ervaring. Ik ben daarom steeds bezig met goed aan te voelen wat jullie wel en niet prettig vinden. In mijn fotostudio in Woudenberg, vlak bij Amersfoort zijn koffie, thee en water en een bank voor jullie. Ik maak de foto’s en poseer jullie kindje, maar jij hebt de regie. Zo zorgen we samen voor een fijne tijd. 

newborn fotograaf Amersfoort, Woudenberg Utrecht en Leusden

FRIS

Fijne ervaring

Ik bezorg jullie niet alleen mooie foto’s van jullie pasgeboren baby maar ook een hele fijne ervaring. Ik ben daarom steeds bezig met goed aan te voelen wat jullie wel en niet prettig vinden. In mijn fotostudio in Woudenberg, vlak bij Amersfoort zijn koffie, thee en water en een bank voor jullie. Ik maak de foto’s en poseer jullie kindje, maar jij hebt de regie. Zo zorgen we samen voor een fijne tijd. 

Creatief

Prijzen gewonnen

Ik ben professioneel newbornfotograaf en weet dus precies wat veilig is. En wist je dat ik zelfs meerdere prijzen heb gewonnen met mijn newbornfotografie? Daarnaast heb ik een hele studio vol met prachtige accessoires, in mooie lichte pastelkleuren. Tijdens een shoot wissel ik een heleboel settings af en achteraf kies je zélf welke foto’s je het mooiste vindt. Natuurlijk maak ik ook foto’s van jullie pasgeboren baby met broer of zus, papa en mama en van jullie samen.

Creatief

Op tijd reserveren

Ik ben newborn fotograaf in Woudenberg. Dat is tien minuutjes rijden vanaf Amersfoort. Parkeren doe je makkelijk voor de deur. Je moet je shoot al tijdens de zwangerschap reserveren, anders is er geen plek meer.

Mijn stijl is licht en fris met een dromerige touch. Meer weten over de pakketten en prijzen? Download het gratis Newbornmagazine. Ik ben newbornfotograaf amersfoort Woudenberg, Utrecht en omgeving

newbornfotograaf amersfoort, newborn fotoshoot. Baby fotoshoot pasgeboren baby

Reserveer je op tijd?!

5/5

NEWBORNFOTOGRAAF

Voorbeeld

Compleet pakket
369
  • Fotoshoot in de studio
  • Verschillende settings en accessoires
  • Foto's van baby alleen
  • Foto's van baby met ouders en broers/zussen apart
  • Gezinsfoto's
  • Preview binnen 48 uur
  • Alle foto's in een online galerij om zelf te kiezen
  • 10 foto's naar keuze in hoge resolutie zonder logo
  • Luxe album naar keuze 15/15 met de gekozen foto's

Tarieven newbornfotograaf

Ik vind het fijn om voor verschillende portemonnees verschillende pakketten te kunnen bieden. Wil je graag een groot pakket met een boel foto’s en een album? Dat kan! Of heb jij meer behoefte aan een basis pakket met een aantal foto’s voor aan de muur? Onderstaand vind je een voorbeeldpakket. Voor alle pakketten en prijzen download je het Newbornmagazine