Lichte, dromerige trouwfoto's

Fine-art trouwfotgraaf in Utrecht, amersfoort en omgeving

De trouwfotograaf voor lichte, dromerige foto's

Wil jij ook ontspannen je dag doorkomen maar wél op je aller aller mooist op de foto? Dan is Precious People jouw trouwfotograaf! Een shoot met mij is geen stijf poseren maar een gezellig en ontspannen moment door de vragen die ik stel en de kleine opdrachtjes die ik voor jullie heb. Daardoor komen jullie prachtig op de foto, zoals jullie echt zijn! De bruidsparen voor wie ik trouwfotograaf mocht zijn, vertellen dat ze erg tevreden zijn met mijn manier van werken zoals je bijvoorbeeld ook kunt lezen op The Perfect Wedding.

Mijn stijl is licht en fris met een dromerige touch. Een pre-wedding gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, een album zit standaard bij je pakket in en je krijgt een gratis loveshoot cadeau zodat je vast een beetje kunt oefenen en kunt wennen aan mijn manier van werken als jullie trouwfotograaf.

Meer weten over de pakketten en prijzen? Download het gratis Trouwmagazine

Trouwfotograaf in Amersfoort - voor prachtige bruiloft foto's
Trouwfoto's Amersfoort en leusden - bruiloft amersfoort

All inclusive pakketten

Ik hou niet van vage prijzen, ondoorzichtige pakketten en kosten achteraf. Bij mij krijg je all-inclusive pakketten en zo heb je een hele betaalbare trouwfotograaf. Zo zit er een echt luxe trouwalbum in alle pakketten, krijg je een gratis informatiepakket en een gratis loveshoot, allemaal inclusief. Hieronder vind je een voorbeeldpakket, maar voor alle prijzen download je het gratis Trouwmagazine!

Voorbeeldpakket

1699
  • 12 uur fotografie
  • Meer dan 700 foto's digitaal
  • Luxe album, 30x30, 50 pagina’s, in luxe bewaardoos
  • Same- day - edit (laat je foto’s ‘s avonds aan de gasten zien)
  • Extra selectie in zwart-wit
  • Gratis loveshoot
  • Gratis informatiepakket met tips voor je bruiloft.