Trouwfotograaf

CREATIEVE TROUWFOTOGRAAF IN UTRECHT, AMERSFOORT, EDE EN OMGEVING

trouwfotograaf amersfoort

Liefs, Joke

Trouwfotograaf Amersfoort

Fris, helder, creatief

Een visagiste zei onlangs tegen de bruid: “Die fotograaf doet echt ALLES voor een foto! Wat is haar Instagram? Ik wil haar aanraden.” Dat is waar ik voor sta. Omdat ik ALLES doe voor creatieve en unieke foto’s. Ook doe ik ALLES voor het bruidspaar. En het belangrijkste daarbij vind ik dat jullie ontspannen je dag doorkomen. Zodat je een relaxte dag hebt maar wél op je aller aller mooist op de foto staan. En wil je meteen een heel mediateam inhuren met twee fotografen en een videograaf? Precious People fotografie regelt het voor je!

Trouwfoto's leusden amersfoort

Trouwfotograaf Amersfoort, Utrecht en heel Nederland

FRIS

Warm en helder

Mijn stijl als trouwfotograaf is helder en warm met een dromerige touch. Daardoor komen de kleuren mooi uit en ontstaat er prachtig contrast en diepte. Natuurlijk gebruik ik mijn eigen heldere bewerking om het geheel op elkaar af te stemmen. Zo geef ik een prachtige warme, heldere sfeer aan jullie trouwfoto’s.

Creatief

Creatief en uniek

Ik wil dat jullie creatieve en unieke trouwfoto’s krijgen. Daarom maak ik gebruik van allerlei verschillende technieken om zoveel mogelijk uit de foto’s te halen. Bijvoorbeeld drone foto’s, externe flitsers, werken met spiegeling, doorkijkjes, macro lenzen, laagte, hoogte en nog veel meer. Zo hebben jullie echt creatieve trouwfoto’s.

Spontaan

Ontspannen en spontaan

Een shoot met mij is geen stijf poseren maar een gezellig en ontspannen moment door de vragen die ik stel en de kleine opdrachtjes die ik voor jullie heb. Daardoor komen jullie prachtig op de foto, zoals jullie echt zijn! Ook met de groepsfoto’s zorg ik voor een gezellige en vrolijke tijd. Zo vang ik authentieke emotie zonder stijf poseren.

Wanneer trouw jij?

5/5

TROUWFOTOGRAAF

Voorbeeld

12 uur pakket
2549
  • 12 uur fotografie
  • Drone fotografie
  • Same- day - edit (laat je foto’s ‘s avonds aan de gasten zien)
  • Eerste selectie foto's binnen 48 uur
  • Meer dan 450 foto's in hoge kwaliteit zonder logo
  • Luxe album, 20x20 met 30 pagina's

Tarieven trouwfotograaf

Ik hou niet van vage prijzen, ondoorzichtige pakketten en kosten achteraf. Bij mij krijg je all-inclusive pakketten en zo heb je een hele betaalbare trouwfotograaf in Utrecht, Amersfoort en heel Nederland. Zo zit er een echt luxe trouwalbum in alle pakketten, krijg je een gratis informatiepakket, neem ik altijd een drone mee en krijg je een same day edit, allemaal inclusief. En wil je een heel mediapakket met twee fotografen én een videograaf? Dat kan! Hieronder vind je een voorbeeldpakket, maar voor alle prijzen download je het gratis Trouwmagazine!