Reviews

Blije klanten van Precious People Fotografie

K&M

“Wij hebben Joke Troost leren kennen als iemand die met haar professionele oog, haar gevoel voor mensen in haar foto’s kwijt kan. De communicatie was top, alles ruim op tijd en duidelijk. Op ze grote dag zelf bewees ze haar waarde: zonder dat je het zelf in de gaten hebt legt ze de mooiste momenten vast. Binnen 48 uur heb je een preview. Wij zijn dan ook heel blij met Joke”

Anita

“Na de geboorte van ons zoontje zijn wij bij Precious People fotografie terecht gekomen. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Joke was tijdens de newborn fotoshoot zo enorm geduldig met ons ventje. Dit heeft gezorgd voor prachtige foto’s en een mooie herinnering aan de bijzondere periode.”

Newbornfotograaf Culemborg

V&R

“jij had oog voor details. Je bent niet alleen een mooi mens maar je maakt ook schitterende foto’s! En ik kan het weten want als moeder van deze prachtige bruid stond ik er de hele dag dichtbij Mede door jou kunnen wij terugkijken op een schitterende dag”​

D

“Super leuk om te zien hoe jij de aandacht van de kinderen op een leuke, speelse manier naar je toe kan trekken. Niet alleen leuk voor ons, maar ook voor de kinderen!”

Rosaline

Joke Troosts heeft gisteren onze newborn foto's gemaakt. Het zijn heel natuurlijke, maar sprankelende foto's geworden. Joke straalt heel veel rust uit en ging heel liefdevol met onze kleine om. Ze is flexibel in het afspreken en de foto's waren super snel bewerkt. Ontzettend bedankt!

M&S

Wij hebben gekozen voor Joke omdat ze net iets creatiever is, dan andere foto's van trouwfotografen. Daarnaast stelt ze je in no-time op je gemak en denkt mee. Eind resultaat van de foto's zijn verbluffend goed!

Laura

"Joke heeft super mooie newborn foto’s gemaakt na de geboorte van onze dochter! Haar omgang met onze dochter was heel liefdevol!Onze zoon heeft het nog steeds over “Happy” en Joke!"

Anoniem

"We hebben Joke ervaren als een creatieve, superpositieve trouwfotograaf die goed meedacht en vooral heerlijk relaxt was en er een gezellige shoot van maakte. Als we terugkijken naar onze trouwfoto’s kunnen we alleen maar “wauw” zeggen. Dank je wel, Joke!"

J&S

"Wij zijn super blij met de mooie trouwfoto's van onze trouwdag! Ook is Joke een heel fijn persoon om om je heen te hebben op zo'n spannende dag. Het is zeker aan te raden en zeker niet de laatste keer dat wij een fotoshoot laten doen door Precious People Fotografie!"

MAAIKE

"Leuke en enthousiaste fotograaf!"

Enni

“Joke is family! From stranger to family. I bless the day I booked you. Started from my new born shoot and now, you are officially my family photographer. Joke is so professional and makes the session very comfortable for everyone. She knows how to capture beautiful moments in the midst of chaos. You have a customer for life! ❤️”

A&E

“Mooie, lichte foto’s met oog voor detail. Een prettige kennismaking volgde. Ze dacht goed mee, de communicatie verliep soepel en was zeer flexibel om onze wensen, ook omtrent de voorbereidende loveshoot in te willigen. Op de dag zelf zorgde ze met humor en een glimlach voor een ontspannen sfeer bij het maken van de groepsfoto’s en was ze heel duidelijk in eventuele aanwijzingen om een zo mooi mogelijk plaatje te creëren. De rest van de dag hebben wij haar nagenoeg niet opgemerkt. Wij zouden haar zeker aanraden!”

Dieuwke

"Na lang zoeken naar de perfecte trouwfotograaf zijn we terecht gekomen bij Precious People. Vanaf het eerste contact voelde ik dat we op dezelfde golflengte zaten en dat vertaalt zich dan ook in de foto's! Nu volgt de moeilijke taak hieruit een selectie te kiezen... Joke, zalig dat je de tijd nam, het was leuk, gezellig en op een gekke manier vertrouwd, dank je! Je bent TOP!"

Familie Reijerkerk

"Ons dochtertje moet in nieuwe situaties altijd erg wennen. Doordat Joke Troost een ontspannen sfeer neerzette en geen druk uitoefende op onze kleine meid ontdooide ze zeer snel. Resultaat kwalitatief zeer mooie en goeie foto's. Ik zou Joke Troost zekers bij iedereen aanraden.”

Susanne

"Het was super en gezellig!! Het zijn prachtige foto's geworden! Zijn er heel erg blij mee! Bijzonder om te zien hoe liefdevol en zacht ze met Seth om ging en het belangrijkste vindt dat baby en moeder zich fijn voelen! Ze heeft ook erg veel geduld en dat is fijn! Dank je wel Joke!!"