Bruidsparen

trouwfoto's intratuin
creatieve trouwfoto's huwelijksfotograaf Woudenberg trouwfotograaf Amersfoort
ontspannen bruiloft op intieme trouwlocatie

“Wat is Joke een top fotograaf en wat hebben we een mooie dag gehad! Met daarbij mooie foto’s van de ‘geplande’ momenten maar ook veel spontane foto’s 
Maar niet alleen de foto’s zijn fantantastisch, ook Joke als persoon is een goede toevoeging op zo’n belangrijke dag als je bruiloft. Ze is heel spontaan, vrolijk en helpt zelfs nog met andere dingen regelen wat je van een fotograaf niet verwacht! Wat ook ontzettend leuk was is dat we ‘s avonds tijdens het feest al een prachtige preview van de foto’s aan de gasten konden laten zien.”

 

Pim en Lisanne

juni 2023

In een woord: verbluffend! Joke maakt prachtige heldere foto’s en is ontzettend creatief. Ze weet geweldig met belichting en attributen in de ruimte te werken. Ze heeft veel ervaring met bruiloften, dat merk je aan alles. Het lijkt er soms op alsof ze op meerdere plaatsen tegelijk een foto maakt van hetzelfde moment, tegelijkertijd merk je bijna niet dat ze er is. De avond van onze bruiloft hebben we een aantal preview foto’s kunnen tonen op de schermen in de feestzaal, daar waren onze gasten al verbluft van de prachtige foto’s. 
 

Bram en Lisa

mei 2023

“Wat een mooie foto’s heeft Joke  gemaakt en ieder moment is vastgelegd. Zelfs momenten waarvan wij niet eens hebben gemerkt dat ze daar was. Ze heeft als trouwfotograaf Arnhem echt alles weten vast te leggen en dat ook nog vanuit mooie en ook verrassende perspectieven. Poseren is niet echt ons ding, maar dankzij Joke voelde het helemaal niet zo. We hebben heel veel plezier gehad ook tijdens het maken van de foto’s met ons gezelschap. Echt een vakvrouw en een super fijne vrouw met een fijne energie.  Als we het over zouden doen dan zouden we zonder enige twijfel Joke weer vragen om onze bruidsfotograaf te zijn!

Glenn en Mara

juli 2023

Wij hebben lang gezocht naar een fotograaf die de foto’s op een creatieve en heldere manier vast kon leggen. De meeste fotografen hebben een gelige gloed over de foto’s en bij Joke is alles zo helder van kleur en zo ontzettend mooi qua positie. Wij waren direct enthousiast! Wat een fijn en leuk mens en wat een vakvrouw! Op de dag zelf was Joke zo fijn om er bij te hebben! Ontzettend gezellig, maar ze straalde ook een bepaalde rust uit waardoor wij ons direct enorm op ons gemak voelden.  We hebben de foto’s net binnen en wat zijn ze onwijs mooi geworden! Wij kunnen iedereen aanraden om Joke als trouwfotograaf te boeken!

Jordin en Vibeke

juli 2023

We kunnen met volle overtuiging zeggen dat Joke onze trouwdag nog specialer heeft gemaakt met alle prachtige beelden die ze heeft vastgelegd. Ze nam de tijd om ons te leren kennen en begreep wat wij graag wilden. Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf die je dag tot een onvergetelijke ervaring maakt en je voorziet van beelden die je keer op keer raken, dan bevelen wij Joke ten zeerste aan. Wij hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over de fotograaf, op de trouwdag zelf en ook achteraf. Daarom willen wij jou ook een dik compliment geven en je enorm bedanken. We zullen ons deze prachtige dag voor altijd blijven herinneren mede dankzij jou!

Jesper en Ilonka

juni 2023

Vanaf het intakegesprek via Zoom tot aan de laatste foto die ze geschoten heeft, het was allemaal super! Al die momenten die onvergetelijk zijn, heeft zij fantastisch gefotografeerd!
Maar juist ook de foto’s waar je niet door hebt gehad dat ze gemaakt zijn, die zijn goud waard! Wij willen niet alleen de fotograaf, maar vooral de mens Joke bedanken voor het realiseren van onze onvergetelijke trouwdag. Je was serieus en gaf leiding waar het nodig was, maar het geouwehoer van het bruidspaar kon je ook zeker waarderen. Voor alle bruidsparen in spé, Joke is een absolute aanrader! In één woord: Top!

Jelmer en Ruudtje

juni 2023

Newborn

newborn fotograaf fotoshoot amersfoort
newborn fotograaf fotoshoot amersfoort
newborn fotograaf Amersfoort, Leusden, Woudenberg. Foto's pasgeboren baby amersfoort
newbornfotograaf amersfoort, newborn fotoshoot. Baby fotoshoot pasgeboren baby
newborn fotograaf fotoshoot amersfoort
Een newborn fotoshoot gehad bij Precious people fotografie. De shoot zelf was al heel tof maar wat een prachtig resultaat😍 Zeker een aanrader!
Onwijs genoten van de gezellige newbornshoot.
 
Joke werkt met veel aandacht en liefde en dat zie je overal in terug. Ze stelde ons kindje rustig op zijn gemak en nam alle tijd. Dat voelde goed! We zijn heel blij met de foto’s en zullen het zeker anderen aanraden!

Richarda

Newbornshoot

“Na de geboorte van ons zoontje zijn wij bij Precious People fotografie terecht gekomen. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Joke was tijdens de newborn fotoshoot zo enorm geduldig met ons ventje. Dit heeft gezorgd voor prachtige foto’s en een mooie herinnering aan de bijzondere periode.”

Anita

Newbornshoot

Afgelopen donderdag kwam Joke bij ons thuis voor een shoot van onze newborn boy 
Het was super en gezellig!! Het zijn prachtige foto’s geworden! Zijn er heel erg blij mee! Bijzonder om te zien hoe liefdevol en zacht ze met Seth om ging en het belangrijkste vindt dat baby en moeder zich fijn voelen! Ze heeft ook erg veel geduld en dat is fijn!
Dank je wel Joke!!

Susanne

newbornshoot

Vrijdag een super leuke new-born shoot gehad door Joke. Is erg vriendelijk en lief voor de newborn Isabeau en voor ons. Neemt echt de rust en de tijd en staat open voor ideeen en wensen. En het belangrijkste de foto’s zijn naar wens 🙂

DEnise

newborn fotoshoot

Vanochtend heeft onze zoon een newbornshoot gehad, wij hebben het resultaat al mogen zien en het ziet er fantastisch uit!
Joke neemt de tijd zodat de baby zich comfortabel en relaxed voelt tijdens de shoot. Dit zie je ook terug op de foto’s! Wij kijken terug op een super leuke ochtend met ook nog eens super mooie foto’s van onze kleine man.
Joke, bedankt!

Mauritz

newborn fotoshoot

Super genoten van de newbornshoot met onze kleine zoontje. Joke weet precies wat ze doet, en gaat heel rustig en liefdevol te werk met kindje en kersverse ouders. Goed en mooi materiaal om het comfortabel te maken zoals een kacheltje. Leuke accessoires, aan alles is gedacht. Ze doet het werk met passie en dat merk je aan alles. En natuurlijk topfoto’s! Voor binnenkort een nieuwe shoot gepland!
 
 

Mary-Lou

Newborn fotoshoot

Cakesmash

stoere cakesmash hout
cakesmash fotograaf woudenberg en leusden
cakesmash fotoshoot amersfoort
Cakesmash rustige setting
Na lang zoeken naar de perfecte fotograaf zijn we terecht gekomen bij Precious People.
Vanaf het eerste contact voelde ik dat we op dezelfde golflengte zaten en dat vertaalt zich dan ook in de foto’s! Nu volgt de moeilijke taak hieruit een selectie te kiezen…
Joke, zalig dat je de tijd nam, het was leuk, gezellig en op een gekke manier vertrouwd, dank je! Je bent TOP!

Dieuwke

cakesmash fotoshoot

Ontzettende leuke cakesmash gehad met mijn dochter van bijna 1. Sfeer was ontspannen, setting super mooi, foto’s snel klaar en echt fantastische foto’s. Aanrader!
 
Eind september een erg leuke fotoshoot gehad bij Joke met onze bijna 1 jarige. De setting en aangereikte kleding waren prachtig en Joke wist onze baby enthousiast te maken voor de foto’s. Ontspannen sfeer! De foto’s kreeg ik ontzettend snel en van hoge kwaliteit. Heel blij met deze shoot. Joke is een aanrader als fotograaf!
 
 
 

Monique

cakesmash fotoshoot

Voor de eerste verjaardag van onze dochter een cakesmash gedaan bij Joke. Zo ontzettend blij met de prachtige foto’s! Echt bovenverwachting! Gezellige, ontspannen sfeer. Joke weet op een liefdevolle, grappige manier de aandacht te houden, wat uiteindelijk resulteert in prachtige foto’s. Meer dan aan te raden en voor ons ook zeker voor herhaling vatbaar!

Elise

cakesmash fotoshoot

Superleuke fotoshoot gehad! Joke maakt heel leuk contact met kinderen, waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat en ze in korte tijd een hele mooie en afwisselende fotoreportage maakt! Zeker een aanrader!!
 
 
 
 

Joke

cakesmash shoot

Wij hebben vorig jaar een mooie shoot gehad bij precious people. Ze was heel geduldig en leuk met onze zoon! Ze wist hem goed af te leiden om mooie foto’s te maken. Veel mensen vroegen ons of Jayson had geposeerd voor een kleding merk, omdat ze de foto’s zo mooi vonden. We waren dan ook erg blij met het eind resultaat van de shoot!!

Linda

cakesmash shoot


Hele fijne samenwerking met Joke gehad.
Fijne sfeer in de studio en de foto’s zijn prachtig geworden.
Ook ontvingen we de foto’s supersnel wat ook erg prettig was. 🙂

Roël

Cakesmash shoot