Babysteps

Newbornshoot – sittershoot – cakesmash Woudenberg, maarn, amersfoort en leusden

De mijlpalen van je baby

Ohhh dat eerste jaar gaat zo enorm snel. Het ene moment liggen ze heerlijk in je armen in een melk coma, een moment later kruipen ze rond, kunnen ze zitten, hebben ze tandjes en beginnen ze aan hun eerste woordjes. Hoe leuk is het om de veranderingen in een paar maanden tijd te zien. Kijk maar eens hiernaast. Dit is Amélie in een jaar tijd. Ik fotografeerde haar tijdens een newbornshoot, een sittershoot en een cakesmash shoot. Zo heb je een prachtig drieluik van een jaar dat voorbij snelt. 

Een newbornshoot, sittershoot en cakesmash shoot zijn bij mij vol aandacht, geduld en plezier.  Leer hiervoor vooral de ervaringen van andere ouders!

newborn shoot bedje
Sitter fotoshoot in Woudenberg

Verschillende pakketten

Nog zo’n voorbeeldje hiernaast: Zoë kwam bij mij als newborn in de studio, daarna toen ze stevig zelf kon zitten en daarna toen ze bijna jarig was voor haar cakesmash en splash. 

Als je toch al weet dat je deze drie shoots wilt boeken, dan is een combinatiepakket veel voordeliger. Niet alleen ben je goedkoper uit, je krijgt ook nog eens een mooi drieluik voor aan de muur erbij ! Zo heb je alle mijlpalen aan de muur hangen. 

Voor alle pakketten en prijzen download je simpel en snel het Newborn magazine

Voorbeeld pakket

499
  • Newbornshoot in de studio met 5 foto's naar keuze
  • Sitter shoot in de studio met 5 foto's naar keuze
  • cakesmash in de studio met 5 foto's naar keuze
  • luxe album met de babysteps t.w.v. €75
  • drieluik van de drie foto's op Forex twv €162