December bruiloft – trouwfotograaf Overijssel

trouwfotograaf utrecht

Als trouwfotograaf is geen enkele bruiloft hetzelfde, maar deze bruiloft was toch wel heel bijzonder. Het bruidspaar, Mark en Amanda, kende ik namelijk al een poosje. Het was dus extra leuk om hun grote dag vast te mogen leggen. De locatie van de bruiloft was in Hellendoorn, maar ik moest eerst helemaal naar boven Zwolle reizen. Het was al een paar dagen aan het vriezen, maar helaas niet genoeg voor sterk ijs. Naarmate ik meer naar het noorden reed, werd de sneeuw wel steeds dikker.

Bij de bruid aangekomen was het spekglad, dus ik moest echt oppassen voor de bruidegom. Na de eerste foto’s gemaakt te hebben, zijn we naar het Domenicanenklooster in Zwolle gegaan voor de shoot. Ik werk door heel Nederland dus zo was ik opeens trouwfotograaf Overijssel. Het was koud, maar de locatie was prachtig en perfect voor de binnenfoto’s. Om het licht nog beter te maken, heb ik veel gebruik gemaakt van externe flitsers.

pakketten en prijzen

Tijdens de shoot kreeg ik een gek idee: het ijs in het parkje leek sterk genoeg om op te staan. Dus met het bruidspaar zijn we het ijs opgegaan voor een paar foto’s. Het ijs kraakte wel, dus het was best spannend, maar het resultaat was het meer dan waard. Bekijk ook zeker de behind the scenes-reel om te zien hoe we het hebben gedaan.

Daarna zijn we naar Hellendoorn gegaan voor de kerkdienst. Het was super mistig en dat gaf een heel mooi effect met de sneeuw. De kerkdienst was prachtig en intiem, met een mooi zegenmoment voor het bruidspaar. Na de dienst zijn we met z’n allen gaan dineren, iedereen aan ronde tafels. Het was heel ontspannen en gezellig.

Trouwfotograaf Overijssel

Al met al was dit een bijzondere bruiloft om vast te leggen. Het was extra speciaal omdat ik het bruidspaar al een poosje kende. De locaties waren prachtig en ik heb veel gebruik kunnen maken van OCF om het licht nog beter te maken. En natuurlijk was het ijsavontuur een bijzondere ervaring. Het was een dag om nooit te vergeten en ik ben blij dat ik dit bruidspaar mocht vastleggen.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved