Bruid te paard – huwelijksfotograaf Rhenen

bruid op paard

Mijn ervaring als huwelijksfotograaf Rhenen: De trouwdag van Gerwin en Marloes in Residence Rhenen

Als huwelijksfotograaf in Rhenen heb ik al vele bruiloften mogen vastleggen, maar de trouwdag van Gerwin en Marloes zal me nog lang bijblijven. Het was een prachtige dag vol liefde, emotie en mooie momenten. Het huwelijk vond plaats in Residence Rhenen, een schitterende locatie midden in de natuur.

Het begin van de dag: voorbereidingen en fotoshoot

De dag begon vroeg, om 07.15 uur stond Irma al voor de deur van Marloes om haar haar en make-up te verzorgen. Ondertussen arriveerde ik als huwelijksfotograaf samen met Sjors, de videograaf, bij Marloes om de voorbereidingen vast te leggen. Daarna gingen we door naar Gerwin, die zich klaarmaakte op de Kasteelstraat in Kesteren.

De bruid en bruidegom ontmoetten elkaar vervolgens op een mooie locatie voor de fotoshoot. Omdat het hard regende, moesten we naar binnen uitwijken. Gelukkig waren er bij vrienden van het bruidspaar genoeg mooie plekjes om foto’s te maken. Daarna gingen we naar de manege waar het verzorgpaard van de bruid staat en hebben we een heuse fotoshoot met de bruid OP het paard gedaan!! Een TikTok video van de behind the scenes hiervan is VIRAL gegaan met meer dan 400.000 kijkers. 

De ceremonie en het feest: huwelijksfotograaf Rhenen

Na de fotoshoot vertrokken we naar Residence Rhenen, waar de daggasten al waren gearriveerd. De ceremonie vond plaats in koetshuis 2, een schitterende locatie voor een huwelijksceremonie. Ik als huwelijksfotograaf legde alle mooie momenten vast terwijl het bruidspaar elkaar het jawoord gaf. Wil jij ook meer informatie over pakketten en prijzen? Download hier het gratis trouwmagazine

Na de ceremonie werd er getoast en de taart aangesneden in koetshuis 1. Ook deze momenten werden vastgelegd op camera. Vervolgens maakten we foto’s met de daggasten en werd er een receptie gehouden.

De avond begon met een heerlijke barbecue en mooie speeches van vrienden en familie. Als huwelijksfotograaf legde ik ook deze momenten vast. Na het eten was het tijd voor het feest. Gerwin en Marloes openden de dans met hun openingsdans, en daarna barstte het feest los met een foute uur en foamsticks.

Bijzondere dag – huwelijksfotograaf Rhenen

Als huwelijksfotograaf Rhenen was deze dag een bijzondere ervaring. Ik mocht een prachtige dag vastleggen met mooie momenten en veel emoties. De locatie Residence Rhenen was daarbij een prachtige plek om te fotograferen. Het bruidspaar en de gasten waren geweldig en ik kijk terug op een fantastische dag.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved