Bruidsfotograaf Amersfoort - Landgoed Salentein

N&B dec 2023- als bruidsfotograaf Amersfoort geniet ik altijd enorm van winterbruiloften. Die hebben iets magisch. Zelfs zonder sneeuw en ijs ontstaat er een knusse sfeer. Voor N&B was hun keuze voor een winterbruiloft op Landgoed de Salentein een schot in de roos. Als bruidsfotograaf uit Amersfoort had ik het geluk om hun dag vast te leggen.

Het landgoed heeft niet alleen buiten maar ook binnen heerlijke plekken om foto’s te maken. Door gebruik te maken van de drone, off camera flash, macro filters en andere technieken kon ik een hele afwisselende galerij met trouwfoto’s maken. 

Wat een heerlijke dag was het, vanaf het aankleden en voorbereiden van het bruidspaar tot de ceremonie (met top BABS Ilse) en de feestavond. En wat denk je van die geweldige trap in de bruidskamer <3

Trouwfoto's op Landgoed de Salenten door een bruidsfotograaf Amersfoort vanuit Woudenberg. Als trouwfotograaf reis ik door heel Nederland, maar wordt vooral geboekt in Amersfoort, Utrecht, Arnhem, Ede, Leusden en de dorpen er omheen. Als creatieve huwelijksfotograaf werk ik met de nieuwste technieken om bijzondere trouwfoto's te maken voor de bruidsparen.

Meer lezen over mijn pakketten, werkwijze en prijzen? KLIK HIER