Zwangerschap fotoshoot Amersfoort

zwangerschap fotograaf amersfoort doeken sjaal stof

Als professionele fotograaf vind ik het altijd bijzonder om deel uit te maken van belangrijke momenten in het leven van mensen. Zo mocht ik onlangs de zwangerschap shoot van A&J uit Amersfoort vastleggen. En het leuke is, ik mag ook hun bruiloft fotograferen later dit jaar!

In de fotostudio

We begonnen de zwangerschap shoot in mijn fotostudio in Amersfoort. A&J hadden ook visagie bijgeboekt en Bianca, een getalenteerde visagiste, kwam langs om de make-up en het haar van A te doen. Het was leuk om te zien hoe ze stap voor stap veranderde en er steeds stralender uitzag.

We begonnen met het maken van foto’s binnen, met verschillende doeken die J in de lucht gooide. Het was interessant om te experimenteren met verschillende drapeermethodes en het resultaat was verbluffend. Het gebruik van verschillende kleuren en texturen maakte de foto’s echt levendig en uniek.

Fotoshoot zwanger buiten

Na de binnenfoto’s was het tijd om naar buiten te gaan. Het was een koude dag, maar A hield vol en bleef geduldig en professioneel. Ze droeg prachtige jurken van Mii Estillo, een Amersfoortse designer van bruidsjurken en galajurken. Ik was erg onder de indruk van de kwaliteit en stijl van de jurken. Ze pasten perfect bij de zwangerschapsshoot en gaven A een prachtige uitstraling.

We bezochten verschillende mooie locaties in Woudenberg, waaronder een paar prachtige laantjes met bomen voor een mooie scherptediepte. Het was een geweldige ervaring om de prachtige bloemenkroon die A droeg vast te leggen en het was fantastisch om te zien hoe het haar echt liet stralen. Meer informatie over prijzen en pakketten lees je hier.

Zwangerschap shoot met partner

We maakten ook foto’s van J en A samen. Het was duidelijk te zien hoeveel ze van elkaar hielden en ik vond het geweldig om deze prachtige momenten vast te leggen. Ik kon echt de liefde en de blijdschap zien die ze voor elkaar voelden en het was een eer om deel uit te maken van dit speciale moment in hun leven.

Al met al was de zwangerschapsshoot met A&J een fantastische ervaring. Het was geweldig om te zien hoe ze samenwerkten en hoeveel liefde ze voor elkaar voelden. Ik ben erg blij met het resultaat van de foto’s en ik kijk er naar uit om hun bruiloft later dit jaar te fotograferen!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved