Een bijzondere bruiloft als christelijke trouwfotograaf: het verhaal van Steven en Rochelle

Indonesische bruiloft met een christelijke trouwfotograaf een prachtige trouwdienst en natuurlijk indonesische hapjes

Als trouwfotograaf maak ik veel mooie momenten mee, maar het gebeurt niet vaak dat ik voor vrienden mag fotograferen. Onlangs had ik het voorrecht om de bruiloft van Steven en Rochelle vast te leggen, een prachtig stel met een diep geloof. De bruiloft vond plaats in Renswoude en was doordrenkt met Indonesische invloeden, wat de dag extra speciaal maakte. De kerkdienst was niet alleen voor het bruidspaar het hoogtepunt, maar voor mij als christelijke fotograaf zeker ook!

Professionele visagie voor de perfecte look

Om de dag goed te beginnen, had het bruidspaar een top visagie team ingehuurd (Gene Dorian en Cutzncolorzbybeau)om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzagen. De aankleding nam iets meer tijd in beslag dan gepland, maar als flexibele fotograaf paste ik me moeiteloos aan en hebben we de fotoshoot simpelweg verplaatst naar een later tijdstip. Het was belangrijk om ervoor te zorgen dat het bruidspaar zich op hun gemak voelde en dat ze alle tijd hadden om zich voor te bereiden op de grote dag.

Emotionele ‘first look’ momenten

Een van de meest bijzondere momenten van de dag was de ‘first look’ tussen Rochelle en haar vader. Het was een emotioneel moment. De blik op het gezicht van vader…ik had moeite om zelf geen traantje te laten. Na dit aangrijpende moment was het tijd voor de ‘first look’ tussen het bruidspaar zelf. Het was prachtig om te zien hoe hun ogen oplichtten toen ze elkaar voor het eerst zagen in hun trouwkleding. De liefde en opwinding spatten van de foto’s af.

Private vows en een betekenisvolle ceremonie

Steven en Rochelle besloten om private vows uit te wisselen voordat de ceremonie begon. Ze wilden graag intieme momenten delen waarin alle emoties mochten stromen. Als christelijke trouwfotograaf vond ik dit geweldig, omdat het geloof een belangrijke rol speelde tijdens de hele bruiloft. De ceremonie vond plaats in een prachtige setting, met moderne aanbiddingsmuziek verzorgd door een enthousiaste worshipband van Redemption Church Amersfoort. Arnaud, de spreker, deelde een krachtige boodschap over liefde, wat de verbintenis van het bruidspaar nog sterker maakte. Voor mij als christelijke trouwfotograaf echt genieten!

Prachtige geloften en een bruisende feestavond

Tijdens de ceremonie spraken Steven en Rochelle prachtige geloften uit, waar ze volmondig “ja” op zeiden. De ruimte was gevuld met liefde en vreugde, en ik voelde me bevoorrecht om dit allemaal vast te leggen. Na de ceremonie was er tijd voor een borrel en feest, waar heerlijke Indische hapjes en traditionele mochi’s werden geserveerd. Ik nam de gelegenheid om groepsfoto’s te maken met familie en vrienden en om een fotoshoot te doen bij het adembenemende kasteel Renswoude. Het kasteel bood een prachtig decor met zijn historische architectuur en groene omgeving.

Een smakelijk diner en creatieve foto’s

Het diner vond plaats in een grote zaal, waar een uitgebreid buffet werd geserveerd. Het was een gezellige en ontspannen sfeer, waarin gasten konden genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap. Na het diner namen we nog enkele creatieve foto’s in de feestlocatie. Dit gaf het bruidspaar de mogelijkheid om hun persoonlijkheid en stijl te laten zien, terwijl ze samen straalden van geluk. Na de groepsfoto’s zagen we plots een regenboog! Wat een cadeau voor dit paar.

Een feest vol dansen, plezier en Indonesische hapjes

Het hoogtepunt van de avond was het bruisende feest, waar iedereen uitbundig danste en plezier maakte. Er werden traditionele Indonesische hapjes geserveerd, die een heerlijke toevoeging waren aan de festiviteiten. Het was geweldig om te zien hoe het bruidspaar en hun gasten samenkwamen en genoten van de viering van hun liefde.

Het was een eer om de bruiloft van Steven en Rochelle als christelijke trouwfotograaf vast te leggen. De dag zat vol betekenisvolle momenten, prachtige tradities en bovenal liefde. Ik voelde me gezegend om getuige te zijn van zo’n bijzondere viering en om al deze onvergetelijke momenten vast te leggen. Het is een herinnering die Steven en Rochelle voor altijd zullen koesteren, en ik ben dankbaar dat ik er deel van mocht uitmaken.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved