Trouwfoto’s met een koets -bruidsfotograaf Amersfoort

Op zaterdag 9 juli was ik de bruidsfotograaf van Morven en Priscilla. Het was een prachtige dag met een geweldig programma. Het bruidspaar heeft voor de trouwlocatie Bistro Belle in Oud Zuilen gekozen, wat een sfeervolle locatie is met een prachtig achterterras. In deze blog neem ik je mee door de dag vanuit mijn oogpunt als bruidsfotograaf Amersfoort

De ochtend van de trouwdag

Morven begon zijn ochtend in het ouderlijk huis in Hoofddorp en Priscilla in hun eigen huis in Amsterdam Zuidoost. Voor Priscilla was er een visagiste en haarstyliste aanwezig om haar en haar moeder klaar te maken. Daarna werden ze opgehaald door Priscilla’s vader en vertrokken ze naar de trouwlocatie. Meer info over pakketten en prijzen

First look en koetsrit-bruidsfotograaf Amersfoort

Het bruidspaar wilde elkaar voor het eerst zien tijdens een ‘first look’ moment, waarbij de ouders ook aanwezig waren. Dit vond plaats in de buurt van de trouwlocatie, waarna het bruidspaar in een koets stapte en een route afnam rond en door Oud Zuilen. Tijdens de koetsrit werden er foto’s van het bruidspaar gemaakt op verschillende locaties en ook de koets en paarden werden hierbij niet vergeten.

De ceremonie en het proostmoment

Om 14:30 uur begon de ceremonie op het achterterras van Bistro Belle. Deze ceremonie was ceremonieel omdat het bruidspaar al een geregistreerd partnerschap had. Er waren geen getuigen en het bruidspaar liep samen naar voren. De ringen werden gebracht door de twee nichtjes van het bruidspaar. Na de ceremonie was er om 15:30 uur een proostmoment en werd de taart aangesneden.

Het diner en de feestavond – bruidsfotograaf Amersfoort

Het diner was informeel en vond plaats in de vorm van een barbecue op het achterterras. Er waren sta-tafels en enkele tafels waar de ouderen konden zitten. De feestavond begon om 20:30 uur in de Belle Zaal van Bistro Belle. Er was een DJ aanwezig en het bruidspaar opende het feest met een openingsdans. Het feest duurde tot 1 uur ‘s nachts en aan het einde van de avond werd er nog een patatje geserveerd. Natuurlijk maakten we ook nog groepsfoto’s en mooie foto’s in de avond.

Mijn ervaring als bruidsfotograaf Amersfoort

Het was voor mij als bruidsfotograaf een geweldige dag om vast te leggen. Het bruidspaar was ontzettend ontspannen en ik kon de hele dag onopvallend foto’s maken. De locatie Bistro Belle was perfect voor deze dag en het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. De foto’s van het bruidspaar tijdens de koetsrit zijn absoluut mijn favorieten geworden, ze waren echt prachtig! Al met al was het een zeer geslaagde trouwdag die ik niet snel zal vergeten.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved