Over mij 

 

Foto’s: Anita Fotografie - edit door mij!

Foto’s: Anita Fotografie - edit door mij!

Hoi!

Ik ben Joke, de fotograaf achter Precious People Fotografie. Ik zou het super leuk vinden om je bruiloft, je baby'tje, of gezin op de foto te zetten. Ik heb een fotostudio in Woudenberg maar werk ook op buitenlocaties in de regio Ede - Woudenberg - Amersfoort.

Mijn Stijl

Ik hou van lichte, frisse foto’s met spontane en ontspannen beeld. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie het mooiste op de foto krijg. Ik maak gebruik van het licht en speel met kleine opdrachtjes om jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

Kindvriendelijk

Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Daarom sta ik ook bekend als een hele kindvriendelijke fotograaf. Wil je even kennismaken? Bel of mail me!

Wie krijg je?

Als je mij boekt, krijg je een sociale, geduldige en spontane fotograaf. Ik heb oog voor jou en wat jij prettig vindt en denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen. Ik zal niet eindeloos mijn eigen verhalen opdreunen of je met tips en adviezen om de oren slaan. Wat ik wel doe? Op een hele ontspannen en gezellige manier hele mooie foto's maken.

Ervaring

Als videograaf werkte ik al jaren met fotografie-apparatuur voordat ik fotograaf werd. Een aantal jaren terug ben ik daarom helemaal overgestapt van videografie naar fotografie. Inmiddels heb ik een goedlopend fotografiebedrijf. Ik heb al vele newborns, bruidsparen en gezinnen op de foto mogen zetten. En ik geniet van het resultaat, maar nog meer van het proces. Zelf lezen wat andere klanten ervaren als ze mij als fotograaf hebben geboekt?

Ciska Lala bij Precious People

Team Precious People

Om te zorgen dat ik alle aanvragen goed kan verwerken en alle afspraken goed geregeld worden, werk ik samen met Ciska Lala. Zij beheert mijn agenda, stuurt e-mails en zorgt dat alles op rolletjes verloopt! Je kunt haar bereiken op team@preciouspeoplefotografie.nl