Trouwfotograaf Italië

trouwen in Italië, Toscane, Venetië, Florence

trouwfotograaf buitenland

Liefs, Joke

destination wedding italië

Fris, helder, creatief

Wow! Jullie hebben besloten om te gaan om te trouwen in Italië. En nu zoek je een fotograaf. Waar gaat de reis heen? Florence of ergens anders in Toscanen, Venetië, Rome, zeg het maar. Als trouwfotograaf buitenland reis ik de hele wereld over om jullie buitenlandse bruiloft vast te leggen. Bekijk vooral mijn portfolio en Instagram en kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking

trouwfotograaf italië

Trouwfotograaf Italië, Spanje, Frankrijk, Zweden, wereldwijd

FRIS

Fris en kleurrijk

Mijn stijl als trouwfotograaf is helder en fris met een dromerige touch. Daarom blijven de kleuren natuurlijk en worden ze bijvoorbeeld niet roodbruin. Natuurlijk gebruik ik mijn eigen heldere bewerking om het geheel op elkaar af te stemmen. Zo geef ik een prachtige frisse, heldere sfeer aan jullie trouwfoto’s. Als trouwfotograaf buitenland wil ik natuurlijk de omgeving helemaal tot zijn recht laten komen!

Creatief

Creatief en uniek

Ik wil dat jullie creatieve en unieke trouwfoto’s krijgen. Daarom maak ik gebruik van allerlei verschillende technieken om zoveel mogelijk uit de foto’s te halen. Bijvoorbeeld drone foto’s, externe flitsers, werken met spiegeling, doorkijkjes, macro lenzen, laagte, hoogte en nog veel meer. Zo hebben jullie echt creatieve trouwfoto’s. Zie je het al voor je, van die drone foto’s van jullie bruiloft in het buitenland?

Spontaan

Ontspannen en spontaan

Een shoot met mij is geen stijf poseren maar een gezellig en ontspannen moment door de vragen die ik stel en de kleine opdrachtjes die ik voor jullie heb. Daardoor komen jullie prachtig op de foto, zoals jullie echt zijn! Ook met de groepsfoto’s zorg ik voor een gezellige en vrolijke tijd. Zo vang ik authentieke emotie zonder stijf poseren.

italiaanse bruiloft fotograaf

Waar trouw jij?

italiaanse bruiloft fotograaf
5/5

TROUWFOTOGRAAF

Voorbeeld

12 uur pakket
2349
  • 12 uur fotografie
  • Drone fotografie
  • Same- day - edit (laat je foto’s ‘s avonds aan de gasten zien)
  • Slideshow met foto's binne 48 uur
  • Meer dan 450 foto's in hoge kwaliteit
  • Luxe album, 20x20, 30 pagina's

Tarieven trouwfotograaf Italië

Als trouwfotograaf buitenland hanteer ik dezelfde prijzen als voor een Nederlandse bruiloft. Alleen komen er voor jullie bruiloft in het buitenland natuurlijk wel de reis en verblijfkosten bij.

Ik hou niet van vage prijzen, ondoorzichtige pakketten en kosten achteraf. Bij mij krijg je all-inclusive pakketten en zo heb je een hele betaalbare trouwfotograaf buitenland. Zo zit er een echt luxe trouwalbum in alle pakketten, krijg je een gratis informatiepakket en neem ik mijn drone mee, allemaal inclusief. Hieronder vind je een voorbeeldpakket, maar voor alle prijzen download je het gratis Trouwmagazine! 

Precious People Fotografie is bruidsfotograaf Italië, Spanje, Zweden, Frankrijk en trouwfotograaf buitenland