Trouwfotograaf

CREATIEVE TROUWFOTOGRAAF IN WOUDENBERG, AMERSFOORT, LEUSDEN EN OMGEVING

Trouwfotograaf in woudenberg

Liefs, Joke

Fris, helder, creatief

Een visagiste zei onlangs tegen de bruid: “Die fotograaf doet echt ALLES voor een foto! Wat is haar Instagram? Ik wil haar aanraden.” Dat is waar ik voor sta. Omdat ik ALLES doe voor creatieve en unieke foto’s. Ook doe ik ALLES voor het bruidspaar. En het belangrijkste daarbij vind ik dat jullie ontspannen je dag doorkomen. Zodat je een relaxte dag hebt maar wél op je aller aller mooist op de foto staan. 

trouwfotograaf woudenberg

Trouwfotograaf Amersfoort, Utrecht en heel Nederland

FRIS

Fris en kleurrijk

Mijn stijl als trouwfotograaf in Woudenberg is helder en fris met een dromerige touch. Daarom blijven de kleuren natuurlijk en worden ze bijvoorbeeld niet roodbruin. Natuurlijk gebruik ik mijn eigen heldere bewerking om het geheel op elkaar af te stemmen. Zo geef ik een prachtige frisse, heldere sfeer aan jullie trouwfoto’s.

Creatief

Creatief en uniek

Ik wil dat jullie creatieve en unieke trouwfoto’s krijgen. Daarom maak ik gebruik van allerlei verschillende technieken om zoveel mogelijk uit de foto’s te halen. Bijvoorbeeld drone foto’s, externe flitsers, werken met spiegeling, doorkijkjes, macro lenzen, laagte, hoogte en nog veel meer. Zo hebben jullie echt creatieve trouwfoto’s.

Spontaan

Ontspannen en spontaan

Een shoot met mij is geen stijf poseren maar een gezellig en ontspannen moment door de vragen die ik stel en de kleine opdrachtjes die ik voor jullie heb. Daardoor komen jullie prachtig op de foto, zoals jullie echt zijn! Ook met de groepsfoto’s zorg ik voor een gezellige en vrolijke tijd. Zo vang ik authentieke emotie zonder stijf poseren.

Trouwfotograaf Woudenberg Leusden Amersfoort

Trouwfotograaf in woudenberg
5/5

TROUWFOTOGRAAF

Voorbeeld

12 uur pakket
2349
  • 12 uur fotografie
  • Drone fotografie
  • Same- day - edit (laat je foto’s ‘s avonds aan de gasten zien)
  • Slideshow met foto's binne 48 uur
  • Meer dan 450 foto's in hoge kwaliteit
  • Luxe album, 20x20, 30 pagina's

Tarieven trouwfotograaf

Ik hou niet van vage prijzen, ondoorzichtige pakketten en kosten achteraf. Bij mij krijg je all-inclusive pakketten en zo heb je een hele betaalbare trouwfotograaf in Utrecht, Amersfoort en heel Nederland. Zo zit er een echt luxe trouwalbum in alle pakketten, krijg je een gratis informatiepakket en neem ik mijn drone mee, allemaal inclusief. Hieronder vind je een voorbeeldpakket, maar voor alle prijzen download je het gratis Trouwmagazine!