Zwart-wit foto's in kleur

Oude zwart-wit foto’s in laten kleuren – herinneringen komen tot leven

Details met de hand

Heb je oude zwart wit foto’s die je graag in kleur zou willen zien? Het bijzondere van het inkleuren van zwartwit foto’s is dat iemand tot leven komt. Details vallen op die je eerder nooit had gezien. Je herkent jezelf opeens in je ouders of grootouders, of je ziet je kind in een oom of tante. 

Een ingekleurde zwart-wit foto is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, een jubileum of zomaar om iemand een bijzondere herinnering te geven. 

Helemaal op maat

Het inkleuren van oude zwart wit foto’s gebeurt volledig met de hand. het uitzoeken van de kleuren gebeurt op basis van de kennis die familie heeft over de foto. 

INTAKE

Voor het insturen van de foto is het belangrijk dat de foto op een zo hoog mogelijke resolutie wordt ingestuurd. Het liefst door middel van een scan. De afbeelding kan simpelweg gemaild worden. Via de mail krijg je vervolgens een intake formulier met een aantal vragen over de foto. 

BEOORDELING

Na het ontvangen van de intake kijk ik of de foto geschikt is om volgens de wensen van de intake te worden ingekleurd.  Daarna volgt een offerte op maat. Het inkleuren van een portret van goede kwaliteit kost €99,- inclusief BTW. Voor meer gecompliceerde foto’s wordt een hoger bedrag gerekend. Eerdere foto’s werden ingekleurd voor bedragen tussen de €99,- en €225.

SERIES

Uiteraard is het ook mogelijk om een serie foto’s in te sturen. Voor de eerste foto wordt 100% berekend. Voor de overige foto’s 75%

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved