welkomstbord trouwerij – 5 x een prachtig welkomstbord voor je trouwdag

Je kent ze vast wel, de welkomstborden op bruiloften! Ik heb er als trouwfotograaf al heel veel voorbij zien komen. En wat mij opvalt is dat elk koppel weer voor een totaal ander soort welkomstbord trouwerij kiest! Daarom dacht ik, ik laat een paar van mijn favorieten aan jullie zien. Ik hoop dat je hiermee lekker inspiratie opdoet voor je eigen bruiloft! (Of natuurlijk een ander feestje, welkomstborden zijn altijd leuk!!) Daarom hieronder: 5 x een prachtig welkomstbord voor je trouwdag. Van modern en strak naar landelijk en heel persoonlijk

1: Fleurig en kleurrijk welkomstbord trouwerij

Een prachtige aangekleed welkomstbord. Er zitten zoveel geweldige details in. De droogbloemen, de eucalyptus aan de onderkant, het subtiele kruid, i love it! Ook de tekst op dit welkomstbord vond ik zelf mooi vormgegeven. Dit bord was geregeld door de Weddingplanner

2: Clean, zwart & wit welkomstbord

Je ziet het al gelijk, wat een totaal ander welkomstbord dan de eerste die ik jullie heb laten zien! Maar ook dit welkomstbord vind ik prachtig voor je trouwdag. Het is simpel en netjes, met een klein detail van bladeren. Een echte eye-catcher! Op een houten achtergrond krijgt het geheel een vrij moderne look, ondanks de krullende letters. En zie je het naamlogo rechtsonder?

3: Glazen welkomstbord trouwerij

Iets totaal anders dan wat je vaak ziet. Een welkomstbord van glas. Ik vind het origineel. Met een moderne en strakke look trekt dit bord absoluut de aandacht. Met de witte verfstrepen op de achtergrond en de mooie afwisseling van strakke en handgeschreven lettertypes is dit toch echt wel een favorietje.

4: landelijk welkomstbord

Een welkomstbord dat heel vaak voorkomt is het landelijk welkomstbord. Niet te veel poespas, gewoon gewoon op mooi ruw hout, met een beetje jute en een takje groen. En dat paste helemaal bij deze bruiloft omdat zelfs de trouwbank ook van hetzelfde materiaal was. Het is vooral belangrijk dat de details van je bruiloft bij jou passen. Dus ga jij het liefst all-out? Zeker doen! Krijg je het nu al benauwd als je aan al die details moet denken? Kies dan ook gewoon voor wat makkelijkere opties! It’s your day. En eerlijk, dit ziet er toch ook super uit??

5: Gepersonaliseerd welkomstbord

Wauw! Dit laatste welkomstbord van deze blog is toch ook echt wel weer een topper. Voor het bruidspaar was dit echt een verrassing. Dit bord was namelijk door hun familie geregeld. Met een persoonlijk schilderij en prachtige bloemen erbij, natuurlijk in de accentkleur rood.

welkomstbord trouwerij

Zo! Ik hoop dat je al wat inspiratie hebt voor je trouwdag. Meer voorbeeldbruiloften vind je in het gratis trouwmagazine. En zoals ik al eerder zei, je kan natuurlijk bij andere feestjes ook borden gebruiken, zelfs als je bruiloft al is geweest! Voor meer welkomstborden inspiratie zijn mijn tips: Theperfectwedding, WeddingDeco, WeddingMusthave en daarnaast natuurlijk Pinterest waar duizenden do-it-yourself ideeën te vinden zijn!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved