Zo gaat een cakesmash fotoshoot in Amersfoort

Cakesmash fotoshoot in Amersfoort

In mijn studio ontvang ik heel veel gezinnen voor een cakesmash en splash fotoshoots. En ik vind dit dus echt geweldig om te doen! Het is weer net even iets anders en daar hou ik van. Maar hoewel de traditie al een poosje geleden is overgewaaid, weet lang nog niet iedereen wat een cakesmash fotoshoot precies is. In dit artikel schrijf ik meer over hoe een cakesmash fotoshoot in Amersfoort gaat.

Wat is een cakesmash precies? 

Maar wat is een cakesmash dan precies? En wanneer doe je een cakesmash? Dat zal ik je vertellen! Een cakesmash doe je als je baby 1 jaar wordt. Want wat is er leuker dan het aanstaande feest vast te leggen met een cakesmash fotoshoot in Amersfoort? Je kan de foto’s gebruiken voor op een uitnodiging, verjaardagskaart, het fotoalbum en social media. Of geef deze speciale foto’s een mooi plekje in huis! De ouders die bij mij geweest zijn voor een cakesmash zijn super happy met de foto’s.

Setting voor een cakesmash

Als je bij mij een cakesmash fotoshoot boekt, zorg ik voor een mooi taartje. Deze is niet al te groot en heeft geen hysterische kleuren en vormen. Want als je mijn stijl een beetje kent weet je dat ik meer hou van mooie, zachte en neutrale kleuren. Zo past de taart van de cakesmash ook helemaal bij mijn stijl! De settings voor mijn cakesmash zijn dan ook altijd mooi neutraal, met aardetinten en mooie natuurlijke materialen. Alleen de setting met bloemenzee is het iets kleurrijker 😉 Oh en wist je dat jij als ouder zelf aangeeft wat je mooi vindt qua setting?

Alle tijd en rust voor cakesmash fotoshoot in Amersfoort 

Sommige kinderen duiken meteen in de taart, anderen vinden het nog een beetje spannend. Geen probleem natuurlijk! Ik zorg gewoon met heel veel tijd, geduld en rustige spelletjes dat je baby ontdooid en ontspannen op de foto komt. Ik heb daar een heleboel technieken voor en dus kan ik je ook vertellen dat het me nog nooit niet is gelukt een cakesmash fotoshoot goed te krijgen.

Tijd voor de splash! 

Na een cakesmash zit er natuurlijk overal taart. Geen enkel probleem! Want na de taart fotoshoot doen we nog een fotoshoot in het badje. Ook daar heb ik natuurlijk een mooie setting voor. Het badje heeft lekker handwarm water en wat schuim waar je kindje heerlijk in kan spelen. Er mag gespetterd worden!

De fases van de cakesmash fotoshoot in Amersfoort

Zo gaat een cakesmash bij mij dus in z’n werk! Met heel veel rust en geduld zorg ik ervoor dat je kindje echt op zijn/haar gemak is. Vervolgens doen we de smash met het taartje en daarna lekker het badje.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved