Zo gaat een cakesmash fotoshoot in Amersfoort

Cakesmash fotoshoot in Amersfoort

In mijn studio ontvang ik heel veel gezinnen voor een cakesmash en splash fotoshoots. En ik vind dit dus echt geweldig om te doen! Het is weer net even iets anders en daar hou ik van. Maar hoewel de traditie al een poosje geleden is overgewaaid, weet lang nog niet iedereen wat een cakesmash fotoshoot precies is.

Wat is een cakesmash precies? 

Maar wat is een cakesmash dan precies? En wanneer doe je een cakesmash? Dat zal ik je vertellen! Een cakesmash doe je als je baby 1 jaar wordt. Want wat is er leuker dan het aanstaande feest vast te leggen met een cakesmash fotoshoot in Amersfoort? Je kan de foto’s gebruiken voor op een uitnodiging, verjaardagskaart, het fotoalbum en social media. Of geef deze speciale foto’s een mooi plekje in huis! 

Een geweldige taart 

Als je bij mij een cakesmash fotoshoot boekt, zorg ik voor een mooi taartje. Deze is niet al te groot en heeft geen hysterische kleuren en vormen. Want als je mijn stijl een beetje kent weet je dat ik meer hou van mooie, zachte en neutrale kleuren. Zo past de taart van de cakesmash ook helemaal bij mijn stijl! 

De cakesmash fotoshoot in Amersfoort 

Sommige kinderen duiken meteen in de taart, anderen vinden het nog een beetje spannend. Geen probleem natuurlijk! Ik zorg gewoon met heel veel tijd, geduld en rustige spelletjes dat je baby ontdooid en ontspannen op de foto komt. Ik heb daar een heleboel technieken voor en dus kan ik je ook vertellen dat het me nog nooit niet is gelukt een cakesmash fotoshoot goed te krijgen.

Tijd voor de splash! 

Na een cakesmash zit er natuurlijk overal taart. Geen enkel probleem! Want na de taart fotoshoot doen we nog een fotoshoot in het badje. Ook daar heb ik natuurlijk een mooie setting voor. Het badje heeft lekker handwarm water en wat schuim waar je kindje heerlijk in kan spelen. Er mag gespetterd worden!

De badcape fotoshoot 

Is de bijna jarige nog niet moe, dan proberen we ook nog wat foto’s in een baddoek van Hipa NL. Het is een doek van 100% linnen en ik vind het dan ook heel leuk om nog een badcape shoot te doen. Als het kindje het nog ziet zitten natuurlijk. Maar Dilara had er nog wel zin in en vond het helemaal prima. Ik hou echt van de puurheid van zo’n witte baddoek, om een klein kindje met natte haartjes heen. I love it! 

De 3 fases van de cakesmash fotoshoot in Amersfoort

Zo gaat een cakesmash bij mij dus in z’n werk! Er zijn 3 fases. Eerst de taart, waarbij ik zorg voor 2 verschillende settings. Dan de splash, lekker in het badje en dan de badcape shoot. 

Wil jij meer informatie over een cakesmash fotoshoot in Amersfoort? Stuur mij dan gerust een berichtje! 

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved