Cakesmash fotoshoot in Amersfoort

Cakesmash fotoshoot in Amersfoort 

Het is weer tijd voor een cakesmash fotoblog! Want, hoe leuk zijn deze shoots wel niet? Schattige baby’s, taart, wat wil je nog meer? De moeder van Marie Louise mailde mij dat ze graag een cakesmash fotoshoot in Amersfoort zou willen voor haar dochtertje. Het is hun derde kindje en het eerste meisje! Marie Louise heeft verder twee grote broers. 

Moederdag special setting 

De moeder van Marie Louise koos voor de moederdag special setting. Deze is bewaard gebleven na moederdag en bestaat vooral uit heel veel bloemen! Ik vind het zelf een super leuke setting. 

Styling time! 

Marie Louise kwam binnen in mijn studio en ik heb allemaal leuke pakjes en jurkjes die je kan lenen als je bij mij een shoot doet. Maar deze moeder had zelf ook hele mooie kleertjes meegenomen! Samen hebben we zo echt een hele leuke styling gedaan. Ik heb trouwens ook nieuwe blokjes met lettertjes erop, zoals je op de foto’s kan zien. Ik vind die zelf vet cute! Niet te groot, lekker subtiel, maar wel duidelijk dat het echt voor de eerste verjaardag is.

Het leuke was dat Marie Louise meteen heel open, gezellig, vrolijk en lacherig was. Ze kroop overal heen! Toen wij haar bij de taart neerzetten vond ze het allemaal heel gezellig en was ze ook erg nieuwsgierig. De taart ging dan ook gelijk haar mond in! En dat is natuurlijk super fijn voor de foto’s van een cakesmash fotoshoot in Amersfoort. 

Soms vinden kinderen het nog een beetje spannend, ook omdat ze natuurlijk niet gewend zijn om aan zo’n mooie taart te mogen komen. Nou Marie Louise had daar geen last van! Die ging er helemaal voor. En daar bleef het niet bij, ze sloopte ook de hele boel! Eerst ging de taart over de kop en later heeft ze ook de hele studio verbouwd. Alle bloemen en vazen stonden ergens anders. Ik heb daar ook een reel van gemaakt, die moet je echt even zien! 

Na de cakesmash fotoshoot in Amersfoort, de splash! 

Na de cakesmash fotoshoot in Amersfoort hebben we natuurlijk ook een splash gedaan. Lekker het bad kuipje erbij. Marie Louise heeft heerlijk in bad gezeten en ook lekker in een melkbadje. Dat is een badje met water waar wat melk doorheen zit zodat het water mooi wit wordt. Dit past namelijk heel goed bij de bloemensetting! 

Daar heeft ze heerlijk in gespasht en gebubbeld en dat was echt zo leuk om te zien. Toen hebben we haar lekker afgedroogd en wat zittende foto’s gemaakt. Dat ging niet zo, want ze trok de hele studio overhoop! Hoe dat ging, kan je zien in de Instagram reel ;). 

Waar is een cakesmash fotoshoot voor bedoeld? 

Een cakesmash is echt bedoeld als foto voor de eerste verjaardag. Een heel bijzonder moment om vast te leggen! Je kan de foto’s gebruiken voor de uitnodiging van een feestje, voor op een kaart, voor thuis aan de muur of om op social media te plaatsen op de verjaardag zelf. De keuze is aan jou!

Marie Louise is op 10 juni 1 jaar geworden! Marie Louise, van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Op nog vele geweldige jaren!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved