Trouwfotograaf Gelderland – Winssen in de kas

De bruiloft van M&M was op één van mijn favoriete locaties. Als trouwfotograaf Gelderland heb je natuurlijk zelf ook wel eens bruiloften waar je als gast bent. De eerste keer dat ik In de Kas was in Winssen was ik daar voor de bruiloft van mijn schoonzusje. En ik was meteen verliefd op deze locatie. Behalve een prachtige kas is er namelijk ook een boomgaard. Kersenbomen, perenbomen, rode bessen. Alles was er. En als je dan ook nog eens een fantastisch gezin hebt met heerlijke kids erbij, dan is het plaatje compleet.

Foto’s aankleden bruid

Foto’s maken van het aankleden van de bruid is altijd mijn favoriete moment van de trouwdag. Hier kan ik allerlei technieken gebruiken om foto’s speciaal te maken. Denk aan spiegeling, flitstechnieken en prisma’s. Deze bruid was ook nog eens super relaxed, en dat zorgt voor fantastische ontspannen foto’s. En met de fantastische make-up van Makeup&zo was het plaatje helemaal af.

Aankleden bruidegom

Natuurlijk is het nog toffer als de bruiloft ook op locatie is zodat ik ook meteen foto’s van de bruidegom kan maken. En de meisjes moesten natuurlijk ook worden aangekleed. Wat een prachtig gezin he? De foto’s van het aankleden van de meisjes zijn gemaakt door Sam Bonarius van Bonarius Fotografie die als second shooter mee was. Als Trouwfotograaf Gelderland coach ik namelijk ook fotografen en regelmatig gaat er iemand mee. Het pak van de bruidegom is van HKC Hony Herenmode

First look foto’s en fotoreportage

En dat het moment dat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien, dat is altijd speciaal. Vroeger belde de bruidegom vaak aan, maar als trouwfotograaf zie ik dan eigenlijk niks. Het is dus leuker om de bruidegom al buiten neer te zetten en dan de bruid naar buiten te laten komen. En zie de reactie van die meiden dan 😛

Daarna natuurlijk naar de kas voor de bruidsreportage. De boomgaard is PERFECT voor de trouwfoto’s. En natuurlijk ging de drone ook mee. De jurk van Hony Bruidsmode was perfect voor deze bruid en deze locatie.

Award winning foto

De twee meisjes in de boomgaard zorgden nog voor een extra mooi cadeau. Ik kreeg namelijk niet één maar twee awards voor deze foto! Heel bijzonder, maar het is dan toch ook wel een plaatje toch?

Trouwceremonie buiten

Dit bruidspaar had gekozen voor een prachtige trouwceremonie buiten. Als bruidsfotograaf is dat altijd extra fijn, omdat je dan mooi daglicht hebt. De bloemenmannen, zangeres, prachtige geloften, alles was picture perfect. En dan die ringen!

Feestje in de party limo bus

Op deze bruiloft was er nóg een extraatje. Een geweldige Party bus! Hoe fantastisch is dit? Overdag was het trouwvervoer, ‘s avonds was het een enorme party bus!

Groepsfoto’s bruiloft – diner

En dan tot slot nog even over de groepsfoto’s. Want je kan hele stijve foto’s laten maken, maar je kunt ook gaan voor creatieve trouwfoto’s. DONE! En dan dat heerlijke eten, prachtige tafelsetting en een toetje om je vingers bij af te likken!! M&M, veel geluk!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved