Wat is een cakesmash?

Het is een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika, maar in Nederland al een heel aantal jaren haar intrede heeft gedaan. Hoewel enorm veel fotografen het aanbieden, krijg ik nog steeds vaak de vraag; wat is een cakesmash fotoshoot? Nou, hier komt hij!

Fotoshoot eerste verjaardag

Een cakesmash fotoshoot boek je voor de eerste verjaardag van je kindje. Bijvoorbeeld om de foto’s te gebruiken voor een verjaardagskaartje of uitnodiging voor het feestje. Sowieso is een cakesmash natuurlijk een leuk moment om stil te staan bij de verjaardag van je baby, die opeens niet meer zo baby is.

Cakesmash fotoshoot styling

Bij verschillende fotografen krijg je verschillende een verschillende styling. Google op cakesmash en je krijgt vaak kleurige achtergronden met ballonbogen, pompoenen en felgekleurde taarten te zien. Ik zelf heb als cakesmash fotograaf een hele eigen stijl waarbij ik mooie rustige settings maak, zonder hysterische kleuren, ballonnen en een circus er omheen. Wel maak ik graag gebruik van bloemen en/of groen in mijn cakesmash settings. Ook kun je kiezen voor een bloemenzee, of een stoere setting met hout. Oh en die leuke kleertjes? Die hangen allemaal bij mij in de studio en die kun je dus uitzoeken bij binnenkomst.

Taartje en een badje

Tijdens de cakesmash fotoshoot krijgt je kindje een taartje voor zich. Ik kies er zelf voor om alleen te werken met mooie semi-naked cakes. Dat past mooi in de setting én zorgt ervoor dat er niet enorm veel tijd en voedsel verspild wordt. Want je kindje mag het taartje natuurlijk lekker kapot maken en er van smikkelen! Sommige kleintjes springen er meteen bovenop, anderen vinden het het een beetje spannend. Daarom nemen we genoeg de tijd om de jarige op zijn/haar gemak te stellen. Wordt je kindje vies van de taart? Geen probleem! Na de smash gaat je baby namelijk lekker in een schuimbadje! Oh, en spetteren mag natuurlijk 😉

Na de cakesmash fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je een online galerij met alle ruwe foto’s en kies je zelf de foto’s die je wilt. De keuze is echt aan jou! En wist je dat je in de grotere pakketten ook een album cadeau krijgt? Voor meer info en boeken, neem contact op!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved