Trouwfotograaf Noord-Holland | emotionele bruidegom

Als trouwfotograaf in Noord-Holland en heel Nederland is het seizoen al weer van start gegaan. In Februari had ik mijn eerste bruiloft al weer met Serge Smulders Fotografie helemaal in Venlo. Als bruidsfotograaf werk ik namelijk door heel Nederland. Maar eigenlijk heb ik nog helemaal niet verteld over de laatste bruiloften waar ik trouwfoto’s mocht maken in 2021. Zo ook deze bruiloft van G&N in Zwaag, Noord-Holland.

Vader van de bruid – trouwfotograaf Noord-Holland

De bruid van deze trouwdag had een hele goede band met haar ouders, en kreeg zelfs een cadeautje van haar vader. Maar daar zijn we nog niet. Eerst moest de bruid natuurlijk worden aangekleed. Ik maak als trouwfotograaf in Noord-Holland en daarbuiten heel graag foto’s van het aankleden. Ik gebruik daarbij verschillende technieken zoals externe flitsers, spiegeling en soms zelfs een drone.

Deze bruid had een trouwjurk van Koonings bruidsmode. Een prachtige fit and flare trouwjurk met een beetje A-lijn erin. Gelukkig waren de moeder en het nichtje van de bruid erbij om te helpen. En oooh wat een heerlijke daglichtlamp van de visagiste waardoor ik lekker gebruik maken van het licht. En oh ja, de middelste foto van de onderste rij heb ik gemaakt terwijl ik op een kruk stond door de kroonluchter heen te fotograferen. Alles voor een goede foto toch? 😉

Bruidegom die huilt

Ondertussen was ook de bruidegom helemaal aangekleed. Ik reis als trouwfotograaf vaak heen en weer tussen bruid en bruidegom om ook foto’s te maken van het aankleden van de bruidegom. Ook daarbij let ik weer erg op de details en maak ik gebruik van creatieve technieken. De bruidegom had een super mooi trouwpak van Roka in Haarlem, zij leveren altijd een mooi trouwpak, maatpak of smoking. Toen de bruidegom uiteindelijk buiten mocht wachten op zijn bruid en hij haar aan hoorde komen, sloeg de emotie toe. Ik vind het altijd moedig als een bruidegom zijn emotie durft te laten zijn. Jij?

Trouwfoto’s maken en de ceremonie – trouwfotograaf Noord-Holland

Na de first look was het natuurlijk tijd om mooie trouwfoto’s te maken. Dat hebben we gedaan in een prachtig park. Ook de drone kwam er natuurlijk bij en ik heb mooie macro foto’s gemaakt van de trouwringen (van juwelier Steltman). Zo zorg ik altijd voor een afwisselende galerij en creatieve foto’s. Kijk vooral ook eens in mijn portfolio voor meer voorbeelden.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Trouwfoto’s over de hele dag

Als trouwfotograaf maak ik niet alleen foto’s tijdens de reportage maar fotografeer de hele dag. Ook als er ‘s avonds bijvoorbeeld een mooie lucht is, trek ik het bruidspaar graag nog even mee om de allermooiste creatieve trouwfoto’s te maken. Natuurlijk maak ik ook groepsfoto’s als het bruidspaar dat wil. Maar dan wel graag originele en ontspannen groepsfoto’s. Hebben jullie in de avond ook nog een leuk feest? Dan zorg ik met mijn apparatuur ervoor dat ook dat er helemaal leuk op komt te staan. Zo heb je trouwfoto’s van je hele trouwdag, van begin tot eind.

Wist jij dat ik drie gratis plan lijsten heb die jij kunt gebruiken voor het plannen van je bruiloft? Download het nu gratis!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved