Fotograaf een Chinese bruiloft – Lambertuskerk Den Bosch

Wow wow wow wat een geweldige dag hadden we toen ik als fotograaf een Chinese bruiloft vast mocht leggen. Ik ben als trouwfotograaf wel vaker op een Chinese bruiloft geweest. Het leuke van deze huwelijken vind ik dat er de hele dag van alles te doen is. Van Thee ceremonies en doorgames tot traditionele kleding en heerlijk eten en drinken. Kijk maar mee naar deze foto’s van de Chinese bruiloft.

Doorgames – Crash the gate

Een bijzondere traditie die enorm leuk is om vast te leggen dat zijn de Chinese doorgames. De spelletjes die de bruidegom en zijn bruidsjonkers moeten doen om toegang tot de bruid te krijgen. Terwijl zij zich klaar maakt, strijden de mannen voor de toegang. Uiteraard super voorbereid en gecontroleerd door de bruidsmeisjes. Ik had mijn collega Varsha mee en wij fotograferen als trouw fotograaf een Chinese bruiloft altijd graag in de ochtend. Dan kunnen we namelijk de spelletjes alvast vastleggen. We hadden nu bijvoorbeeld de zeewierkus, herken de kus, en shake de pingpongballen.

Trouwfoto’s Binnenhof Den Haag

Wat een ontzettend leuke locatie had dit bruidspaar uitgezocht: het Binnenhof in Den Haag. Het was super leuk om een combinatie van stad en groen te hebben. Second shooter Varsha wist de boel nog even aan te krijgen daar door haar cameratas onbeheerd bij de ingang te leggen 😛 Gelukkig alles goed gekomen! Lees verder onder de foto’s en download ook het gratis trouwmagazine.

Trouwfoto’s in Lambertuskerk – fotograaf een Chinese bruiloft

Toen we klaar waren met de huwelijksreportage, gingen we op weg naar de trouwceremonie. Het bijzondere was dat de huwelijksceremonie meteen ook een prachtige kerkdienst was waarbij de vader van de bruid voorging. En de trouwlocatie was ook nog eens fantastisch: de Lambertuskerk in Den Bosch. Een geweldige witte kerk met prachtig daglicht. Natuurlijk hebben daar ook nog trouwfoto’s gemaakt.

De preview van de trouwfoto’s die al een dag later naar het bruidspaar is gegaan.

Trouwfoto’s drone – alles voor unieke trouwfoto’s

Rondom deze kerk hebben we natuurlijk ook nog de tijd genomen om fantastische trouwfoto’s te maken. EN deze bruid had alles over voor unieke creatieve trouwfoto’s. Zo is ze zelfs over een hekje geklommen om bij een mooi raam te komen en hebben ze een poos in een donker tunneltje gestaan. Met deze prachtige jurk van Honeymoonshop Rotterdam, het pak van Suitsupply is het stel echt een plaatje

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved