Trouwfotograaf in buitenland – Toscaanse bruiloft

italiaanse bruiloft fotograaf

Wist je dat ik ook trouwfotograaf in buitenland ben? Als bruidsfotograaf werk ik bijvoorbeeld ook in Italië, Frankrijk, Spanje, Zweden, of waar je ook maar gaat trouwen. Ga jij trouwen in het buitenland? You name it, ik vlieg met jullie mee! Zou was ik trouwfotograaf in Italië voor een prachtig paar. Samen met collega Serge Smulders vloog ik naar Toscane om een weekend vol feest vast te leggen. In dit blog neem ik je graag mee door deze reis als trouwfotograaf in buitenland.

trouwfotograaf buitenland
Wat een prachtige locatie voor deze bruiloft in Italië

Trouwen in Italië

C&E hadden besloten om te trouwen in Italië en al hun vrienden en familie daar dus uit te nodigen. Met een fantastische locatie die ze hadden afgehuurd, kon het weekend beginnen. Samen met collega Serge mocht ik de bruiloft vastleggen. Op vrijdag kwamen we aan en op zaterdag was de bruiloft. Dat begon natuurlijk met het aankleden van het bruidspaar. En kijk dan, die prachtige Italiaanse uitzichten!

Fotoshoot in Italië – Trouwfotograaf in buitenland

Na het aankleden gingen we meteen door naar de fotoshoot. Het voordeel van dat je als trouwfotograaf al een dag aanwezig bent, is dat je de mooiste locaties voor de trouwfoto’s alvast kunt spotten. Dus konden we lekker aan de slag met prachtige uitzichten. En hoe tof dat het bruidspaar ook een vespa had geregeld!! Daar hebben we natuurlijk toffe foto’s mee gemaakt. Echt, dit bruidspaar was in voor ALLES!!

Oh en dan vind ik eigenlijk deze foto waarop het mis gaat misschien nog wel leuker dan die waarop het goed gaat 😛

Trouwceremonie in Italië

En dan heb je zo’n waanzinnige plek voor de ceremonie. Meer foto’s volgen binnenkort nog, maar hier alvast een sneakpeak van de lunch met daarna de ceremonie. Tijdens de lunch stond de prachtige setting al klaar. Wat een locatie!! En zie je de bruidsmeisjes tijdens de ceremonie allebei met de schoenen van mama aan?

FEEST!

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor een vette PARTY!! Niet alleen toast, taart, speeches en borrel maar ook een diner op het pittoreske binnenplein en daarna natuurlijk lekker feesten met een drankje en een dans. De dag daarna een verfrissende duik in het zwembad en op naar huis. Dank jullie wel C&E voor een geweldig weekend!!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved