Sparrendaal- Trouwfotograaf Woudenberg

Als trouwfotograaf Woudenberg begin ik de dag graag bij het aankleden van de bruid en bruidegom. Er hangt namelijk bij het aankleden altijd een lekkere sfeer van verwachting en excitement. Deze keer mocht ik als trouwfotograaf Woudenberg lekker dichtbij naar M&M die vlakbij mij bleken te wonen om trouwfoto’s te maken van dit prachtige paar.

Trouwfotograaf in woudenberg

Trouwfoto’s aankleden – trouwfotograaf Woudenberg

Terwijl ik bruidsfoto’s maak van de bruid en bruidegom werk ik graag met creatieve technieken om te zorgen voor bijzondere en creatieve trouwfoto’s. Zo gebruik ik externe flitsers, spiegeling en doorkijkjes om te zorgen voor leuke foto’s. Regelmatig klim ik als trouwfotograaf Woudenberg ook op tafels of lig ik juist op de grond. Zo krijg je echt unieke trouwfoto’s.

Deze bruid had een prachtige jurk van Valkengoed en de bruid een heel  mooi pak van Bossenbroek. En hoe mooi is het bruidskapsel en de bruidsmake-up van de DA in Woudenberg

De trouwreportage van deze bruiloft vond plaats bij buitenplaats Sparrendaal. Als trouwfotograaf Woudenberg werk ik met duidelijke aanwijzingen en kleine opdrachtjes om jullie spontaan en speels op de foto te krijgen. Zo help ik jullie om goed te poseren voor de trouwfoto’s zonder dat het voelt als stijf en ongemakkelijk stil staan. Tijdens het maken van de bruidsfoto’s kunnen jullie heerlijk kletsen en ontspannen met elkaar bezig zijn. Ik doe namelijk bijna niet aan trouwfoto’s waarbij het bruidspaar in de lens kijkt.

Trouwceremonie – trouwfotograaf Woudenberg

Jumjum wat een prachtige en lekkere bruidstaart van Banketbakkerij Dorgelo. Hoe willen jullie het doen? Elkaar een hapje geven? Of juist met jullie armen gekruist? Als trouwfotograaf Woudenberg heb ik alles al meegemaakt, inclusief bruidstaart in het gezicht duwen, al is de bruid daar waarschijnlijk niet echt blij mee 😉 

Op naar de ceremonie op de prachtige locatie Sparrendaal. Tijdens de trouwceremonie door De Liefste Trouwambtenaar ben ik natuurlijk zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig, maar de momenten als de kus, de ringen, de geloften en het tekenen moet ik natuurlijk wel van dichtbij fotograferen. Dit zijn de trouwfoto’s die in jullie trouwalbum terechtkomen voor de rest van jullie leven (en dat van jullie kinderen en kleinkinderen).

Groepsfoto’s bruiloft – trouwfotograaf Amersfoort

Bij een bruiloft hoort een fijne borrel, vaak ook bruiloft groepsfoto’s en natuurlijk een lekker diner. Gaan jullie voor een barbecue, een walking diner, shared plates of een gangendiner? Als trouwfotograaf Woudenberg heb ik het allemaal gezien. En het is allemaal gezellig!! Natuurlijk maak ik ook van de sfeer tijdens het eten wat bruidsfoto’s.

Het trouwfeest in de avond is voor mij als bruidsfotograaf Woudenberg een echt hoogtepunt. Door de externe flitsers te gebruiken kan ik de sfeer van de zaal behouden en toch heel mooi belichte trouwfoto’s maken. Natuurlijk vind je mij ook midden op de dansvloer om het feest dynamisch vast te leggen. Als ik naar huis ga, ruik ik vaak een beetje naar bier, maar heb ik een geweldige dag gehad!! Tijd om de preview te bewerken, de trouwfoto’s af te leveren en een prachtig trouwalbum te maken!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved