De Mof – Trouwfotograaf Leusden

Bijna een thuiswedstrijd als trouwfotograaf Leusden bij De Mof! Als bruidsfotograaf begin ik de dag graag bij het aankleden van de bruid en bruidegom. Er hangt namelijk bij het aankleden altijd een lekkere sfeer van verwachting en excitement. Deze keer mocht ik als trouwfotograaf Leusden lekker dichtbij voor het feest, maar het aankleden was iets verder weg: in Capelle ad IJssel

Trouwfotograaf Leusden, Woudenberg, Zeist en Amersfoort - De Mof bruidsfotograaf

Trouwfoto’s aankleden – trouwfotograaf Leusden

Terwijl ik bruidsfoto’s maak van de bruid en bruidegom werk ik graag met creatieve technieken om te zorgen voor bijzondere en creatieve trouwfoto’s. Zo gebruik ik externe flitsers, spiegeling en doorkijkjes om te zorgen voor leuke foto’s. Regelmatig klim ik als trouwfotograaf Arnhem ook op tafels of lig ik juist op de grond. Zo krijg je echt unieke trouwfoto’s.

Deze bruid had een prachtige prinsessenjurk en kijk ook het jurkje van het dochtertje ernaast <3

De trouwreportage van deze bruiloft vond plaats bij De Mof. Als trouwfotograaf Leusden werk ik met duidelijke aanwijzingen en kleine opdrachtjes om jullie spontaan en speels op de foto te krijgen. Zo help ik jullie om goed te poseren voor de trouwfoto’s zonder dat het voelt als stijf en ongemakkelijk stil staan. Tijdens het maken van de bruidsfoto’s kunnen jullie heerlijk kletsen en ontspannen met elkaar bezig zijn. Ik doe namelijk bijna niet aan trouwfoto’s waarbij het bruidspaar in de lens kijkt.

Trouwceremonie – trouwfotograaf woudenberg

Jumjum wat een prachtige en lekkere bruidstaart. Hoe willen jullie het doen? Elkaar een hapje geven? Of juist met jullie armen gekruist? Als trouwfotograaf Leusden heb ik alles al meegemaakt, inclusief droog ijs, zoals bij deze locatie!

Op naar de ceremonie op de prachtige locatie De Mof. Tijdens de trouwceremonie ben ik natuurlijk zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig, maar de momenten als de kus, de ringen, de geloften en het tekenen moet ik natuurlijk wel van dichtbij fotograferen. Dit zijn de trouwfoto’s die in jullie trouwalbum terechtkomen voor de rest van jullie leven (en dat van jullie kinderen en kleinkinderen).

Groepsfoto’s bruiloft – trouwfotograaf amersfoort

Bij een bruiloft hoort een fijne borrel, vaak ook bruiloft groepsfoto’s en natuurlijk een lekker diner. In dit geval konden we rond de groepsfoto’s ook nog leuke groepsfoto’s met een drone maken. En dan het eten. Gaan jullie voor een barbecue, een walking diner, shared plates of een gangendiner? Als trouwfotograaf Arnhem heb ik het allemaal gezien. En het is allemaal gezellig!! Natuurlijk maak ik ook van de sfeer tijdens het eten wat bruidsfoto’s.

Het trouwfeest in de avond is voor mij als bruidsfotograaf Arnhem een echt hoogtepunt. Door de externe flitsers te gebruiken kan ik de sfeer van de zaal behouden en toch heel mooi belichte trouwfoto’s maken. Natuurlijk vind je mij ook midden op de dansvloer om het feest dynamisch vast te leggen. Als ik naar huis ga, ruik ik vaak een beetje naar bier, maar heb ik een geweldige dag gehad!! Tijd om de preview te bewerken, de trouwfoto’s af te leveren en een prachtig trouwalbum te maken!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved