Het verhaal achter de viral bijzondere trouwfoto

Trouwfotograaf luchtballonnen ballonfiesta bijzondere trouwfoto

Misschien had je het gezien. Ik ben als trouwfotograaf viral gegaan met een bijzondere Trouwfoto. In dit artikel vind ik het leuk om je iets meer te vertellen over hoe het allemaal in z’n werk ging.

Het begint allemaal met een bruiloft bij kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Ik had van het bruidspaar wel bericht gekregen dat er ook iets van een evenement zou zijn, maar ik had nog niet gekeken wat voor event dat dan zou zijn. Als bruidsfotograaf ben ik natuurlijk vooral gefocust op het bruidspaar. Maar toen ik het terrein opreed, zag ik al snel staan dat het ging om een ballonfiësta. En toen begon het bij mij natuurlijk meteen te kriebelen. Want ook als trouwfotograaf is dit een once in a lifetime, en wil je toch heel graag iets met een bijzondere trouwfoto.

Helaas was het niet zomaar mogelijk om de hele planning om te gooien om er een fotoshoot met de ballonnen tussen te plannen. Ik ben denk ik een keer of 5/6 heen en weer gelopen om te overleggen. Al snel had ik de organisatie van het festijn gevonden en zij stonden gelukkig heel positief tegenover het idee. Maar om dit ook in de planning te verwerken bleek lastiger. Eerst was het plan om al overdag foto’ te gaan maken bij het festijn, maar dat lukte niet. Dus ik weer terug voor een nieuwe planning. De stappenteller sloeg hoog uit zeg maar 😉

Uiteindelijk konden we in de avond toch nog even snel naar de ballonnen, en wel tijdens de lichtshow. Niet alleen mochten we foto’s maken, we mochten zelfs het veld op! Ja en toen werd het natuurlijk echt een bijzondere trouwfoto. Op het laatste moment bedacht ik me nog dat de sluier er eigenlijk ook nog bij moest, die had de bruid al uit gedaan maar zijn we nog speciaal gaan halen. En daar was dan het resultaat!

Lees hieronder wat er vervolgens gebeurde…

Trouwfotograaf luchtballonnen ballonfiesta bijzondere trouwfoto

Media aandacht voor bijzondere trouwfoto

Want na het plaatsen van deze foto en het taggen van de Facebookpagina van de Ballonfiësta, kreeg ik een telefoontje: Omroep Gelderland wilde ook graag een item maken. En heel snel daarna kwam Editie NL en zelfs RTL Nieuws! De posts werden duizenden keren bekeken en geliked. Er kwam zelfs een interview over hoe ik alle media aandacht had ervaren. En ja, ook vrij snel daarna kwamen de eerste telefoontjes binnen van bruidsparen die mij als trouwfotograaf willen boeken.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved