Vrolijke Elodie – cakesmash fotoshoot Amersfoort

cakesmash fotoshoot amersfoort

Cakesmash fotoshoot Amersfoort is een feest om te beleven voor elke ouder en hun kindje. Het is een mooie manier om de eerste verjaardag vast te leggen en te onthouden. Onlangs had ik de eer om een cakesmash fotoshoot te doen voor Elodie en haar moeder.

Elodie is een energieke en niet verlegen meid, die het fotograferen enorm leuk vond. Haar moeder had een mooi roze tulen jurkje meegenomen voor de shoot, wat een perfecte match was voor de rustige setting met een paar bloemen en een mooie lichte achtergrond.

Vrolijke meid – cakesmash fotoshoot amersfoort

Tijdens de fotoshoot lachte Elodie veel en genoot ze zichtbaar van de cake smash. Het was duidelijk te zien dat ze de smaak van de cake goed beviel en dat ze zich prima vermaakte tijdens de shoot. De moeder kijkt met veel plezier terug op de foto’s en zal deze herinnering altijd koesteren.

Naast de geweldige foto’s krijgt de moeder ook nog een mooi mini album met de foto’s, wat een geweldig aandenken is aan deze speciale dag. Ik ben blij dat ik een onderdeel ben geweest van deze bijzondere gebeurtenis en kan niet wachten op mijn volgende cakesmash fotoshoot. Lees hier meer over de prijzen en pakketten.

Kortom, de cakesmash fotoshoot in Amersfoort is een unieke manier om de eerste verjaardag van je kindje vast te leggen. Het is leuk, ontspannen en een geweldige manier om deze bijzondere dag te vieren. Ik beveel een cakesmash fotoshoot aan iedereen aan die op zoek is naar een leuke manier om de eerste verjaardag vast te leggen.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved