6x Creatieve Bruidstaart voor een bijzondere bruiloft

Een bruidstaart is een onmisbare traditie op een bruiloft. Maar waarom moet het altijd een standaard wit gebak zijn? Hier zijn 6 creatieve ideeën voor een unieke en verrassende bruidstaart.

Taart met blauwe tinten en macarons – Creatieve Bruidstaart

Geef je taart een moderne en frisse uitstraling door te kiezen voor een blauwe tint en het toevoegen van macarons. Het is een verrassende twist op de traditionele witte taart. Voor de romantische en elegantie-lievende bruid, is dit dé perfecte bruidstaart. De combinatie van de zacht blauwe tinten en de fijne macarons creëert een mooi evenwicht. Tof om foto’s van te hebben.

Naked cake met vers fruit

Een naked cake is een taart zonder glazuur en zonder marsepein. Decoreer deze met vers fruit voor een natuurlijke en verfrissende look. Het fruit maakt de taart ook extra lekker en gezond! Dit natuurlijke ontwerp is perfect voor een bruid die op zoek is naar iets simpels en subtiels. Het verse fruit geeft de taart een gezonde touch en zorgt voor een pop van kleur.

Lagentaart met verse bloemen

Geef uw taart een vrouwelijke en delicate touch door bloemen toe te voegen. Kies voor verschillende soorten bloemen in uw bruidskleuren voor een prachtige en romantische taart. Voor de bruid die houdt van bloemen, is dit het antwoord! De verse bloemen geven een levendige touch aan deze klassieke taart en maken hem helemaal uniek.

Rode taart met marmereffect en rode rozen

Maak een statement met een taart in uw bruidskleur rood. Voeg een marmereffect toe voor een luxueuze en opvallende look, en decoreer met rode rozen voor extra elegantie. Een krachtige en dramatische taart voor de bruid die niet bang is om op te vallen! Het rode marmer en de rode rozen creëren een indrukwekkend ontwerp. Echt een Creatieve Bruidstaart

Lagentaart met roze rozen en donkere lijn elementen

Kies voor een subtiele roze tint en decoreer met roze rozen voor een romantische uitstraling. Voeg donkere lijn elementen toe voor een moderne en verfijnde touch. Dit ontwerp is perfect voor een moderne en elegante bruid. De combinatie van de roze rozen en de donkere accenten creëren een unieke taart die nog jarenlang herinnerd zal worden.

Lichte taart met bloemen en donuts – Creatieve Bruidstaart

Geef uw taart een speelse touch door te kiezen voor bloemen en donuts. Deze mix van zoet en fris zal zeker indruk maken op uw gasten en zorgen voor een onvergetelijk moment op uw bruiloft. Voor de bruid die houdt van iets speels en opwindends, is dit het ideale ontwerp! De bloemen en donuts zorgen voor een verrassend en uniek resultaat.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved