Newbornshoot met moeder

newbornshoot met moeder

Er is niets zo bijzonder als de geboorte van een kindje en het vastleggen van deze speciale tijd met een newbornshoot. Onlangs had ik de eer om een newbornshoot te doen met de moeder van Lorenthe en haar oma.

Verschillende jurken, perfecte poses

Tijdens de shoot probeerden we verschillende jurken uit mijn client closet en matchten we de wraps in dezelfde stoffen. Lorenthe deed het super goed en bleef lekker slapen, ondanks de veranderingen in poses en kleding. Toen ze onrustig werd, kon ik mijn babyfluisteraar skills inzetten om haar weer te kalmeren.

newbornshoot met moeder

Details maken de foto: tattoo sleeves en los haar

Een tattoo sleeve kan een mooi detail zijn in een newbornfoto en haren los is altijd het mooiste. We legden Lorenthe lekker tegen haar moeder aan en creëerden zo ontroerende beelden van de band tussen moeder en kind.

Een onvergetelijke herinnering voor oma

Oma was ook aanwezig tijdens de shoot en kreeg de kans om deel te nemen aan deze onvergetelijke ervaring. De beelden die we vastlegden zullen een blijvende herinnering zijn voor de hele familie.

Newbornshoot met moeder: de tijd gaat zo snel

Een newbornshoot met moeder is een geweldige manier om de band tussen moeder en kind vast te leggen en te onthouden voor altijd. Zo’n pasgeboren baby verandert heel snel, over een paar maanden herken je haar niet meer terug. Daarom is het zo mooi om een newbornshoot met moeder te doen voor iedere nieuwe moeder die op zoek is naar een onvergetelijke herinnering aan deze speciale tijd die zo snel voorbij gaat.

newbornshoot met moeder

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved