Nieuwe gezinsfotograaf Amersfoort bij Precious People Fotografie

gezinsfotograaf amersfoort woudenberg en omstreken

Als professioneel fotograaf heb ik al vele mooie momenten vast mogen leggen. Ooit begon ik mijn carrière als gezinsfotograaf Amersfoort en ik heb daar nog steeds veel passie voor. Maar inmiddels focus ik mij voornamelijk op het fotograferen van baby’s en bruiloften. Gelukkig heb ik een fantastische collega, Elena, die mijn team aanvult als gezinsfotograaf in de regio Apeldoorn, Woudenberg, Amersfoort.

Als je bij mij een gezinsfotoshoot boekt, zal Elena samen met jullie de shoot maken en bewerken. Dit heeft als voordeel dat we meer aandacht kunnen besteden aan de kwaliteit van de foto’s en dat we ons optimaal kunnen richten op het vastleggen van de mooiste momenten van jullie gezin. Elena en ik werken al geruime tijd samen en onze stijlen passen perfect bij elkaar. Hierdoor weten we precies wat past en kunnen we jullie de beste service bieden.

Mijn passie

Mijn passie voor fotografie begon al jong. Als kind was ik altijd al gefascineerd door beelden en hoe deze de wereld om ons heen kunnen vastleggen. Toen ik zelf kinderen kreeg, besloot ik mijn passie om te zetten in mijn werk en zo begon ik mijn carrière als gezinsfotograaf.

Toen ik mij in eerste instantie richtte op gezinsfotografie, merkte ik al snel dat het vastleggen van mooie momenten van gezinnen mij enorm veel voldoening gaf. Het gevoel dat ik gezinnen kan helpen om hun herinneringen vast te leggen en deze voor altijd te koesteren, is onbetaalbaar.

Inmiddels ligt mijn focus voornamelijk op het fotograferen van baby’s en bruiloften. Het fotograferen van baby’s is een bijzondere ervaring omdat het vaak om de eerste levensjaren gaat en deze momenten nooit meer terugkomen. Het vastleggen van deze mooie momenten is dan ook erg waardevol.

Bruiloften zijn voor mij ook bijzonder om vast te leggen. Het is een dag vol emoties, liefde en geluk. Het vastleggen van deze bijzondere momenten en emoties is dan ook een uitdaging die ik graag aanga. Het geeft mij enorm veel voldoening om bruidsparen blij te maken met hun trouwfoto’s en ze de kans te geven om deze bijzondere dag te herbeleven.

Gezins fotoshoot – gezinsfotograaf amersfoort

Elena vindt het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot. Daarom zorgt ze er altijd voor dat de sfeer ontspannen is en dat jullie jezelf kunnen zijn voor de camera. Dit leidt tot de mooiste resultaten en foto’s waar jullie nog jaren van kunnen genieten.

Kortom, ben je op zoek naar een professionele fotograaf die met veel passie en toewijding de mooiste momenten van jouw gezin, baby of bruiloft kan vastleggen? Dan ben je bij Precious People Fotografie aan het juiste adres. Samen met Elena zorgen wij ervoor dat jullie een onvergetelijke ervaring beleven en dat de mooiste momenten van jullie leven worden vastgelegd op beeld.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved