Schattige Noëlle – Newbornshoot Utrecht en omg

newbornshoot Utrecht

Onlangs had ik een prachtige newbornshoot met de schattige Noëlle en haar gezin. Noëlle was geboren op 30 januari en kwam samen met haar trotse ouders en twee oma’s naar mijn kleine studio in WOudenberg, op 20 minuten rijden van Utrecht voor de fotosessie. De shoot was een cadeau van een van de oma’s en ik vond het geweldig om deze bijzondere herinnering voor dit gezin vast te leggen. Ik mag niet alle foto’s van deze shoot delen, en daar hou ik me natuurlijk netjes aan. Maar deze vijf foto’s mag ik wel laten zien!

MEER INFO

newbornshoot Utrecht

Settings newbornshoot

Hoewel de studio een beetje druk was met zoveel mensen, slaagden we erin om de perfecte setting te creëren voor de foto’s. Ik besloot om te werken met verschillende achtergronden en settings, waaronder een aantal met prachtige bloemen, zowel in donkerdere als lichtere tinten.

Noëlle was een ster tijdens de shoot en sliep lekker door terwijl ik verschillende wraptechnieken met knopen toepaste om haar veilig en comfortabel te houden terwijl ik de foto’s maakte. Ik vind het belangrijk om baby’s altijd in de meest comfortabele positie te houden, zodat ze zich veilig en geborgen voelen.

newbornshoot Utrecht

Newbornshoot Utrecht – Woudenberg

Tijdens de fotoshoot namen we ook foto’s met de trotse papa en mama van Noëlle, omdat dit een onvergetelijke ervaring is voor het hele gezin. Het was geweldig om hun liefde en geluk vast te leggen terwijl ze samen met hun prachtige pasgeboren dochter poseerden.

Aan het einde van de shoot probeerden we de chin on hands pose, wat niet altijd even gemakkelijk is om te doen, maar Noëlle was nog steeds in een diepe slaap en we konden de pose zonder problemen uitvoeren. Mama was erg blij met het resultaat en ik vond het geweldig om te zien hoe blij ze was met de foto’s.

MEER INFO

newbornshoot utrecht

Ik ben altijd vereerd als ik de kans krijg om zo’n belangrijke mijlpaal in het leven van een gezin vast te leggen, en ik ben dankbaar dat ik deze bijzondere herinnering voor Noëlle en haar familie heb kunnen vastleggen. Het was een geweldige ervaring en ik hoop dat deze foto’s hen nog vele jaren zullen herinneren aan deze prachtige tijd in hun leven.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved