Zwangerschapshoot in het bos – Zwangerschap fotoshoot in Amersfoort:

zwangerschap fotoshoot amersfoort

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van elke vrouw. Het is een periode van geluk en verwachting, en dat verdient natuurlijk alle aandacht. Een zwangerschap fotoshoot in Amersfoort is dan ook een geweldige manier om deze prachtige periode vast te leggen en te vieren. In deze blog lees je hoe zo’n zwangerschap fotoshoot in zijn werk gaat. Je kunt ervoor kiezen om bij mij in de studio in Woudenberg (vlakbij Amersfoort) te komen, of een mooie natuurlocatie op te zoeken.

Mooie jurken uit de client closet

Een zwangerschap fotoshoot is een moment om je op en top vrouw te voelen. Daarom hebben wij bij onze fotoshoots een client closet met mooie zwangerschapsjurken die je kunt dragen tijdens de fotoshoot. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wat je aan moet trekken en weet je zeker dat je er op je mooist uitziet.

Fotoshoot in de studio of mooie buitenlocatie – zwangerschap fotoshoot in Amersfoort

Een zwangerschap fotoshoot kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. In onze studio in Amersfoort hebben we alles wat we nodig hebben voor een prachtige fotoshoot. Maar een zwangerschapshoot is juist ook mooi in de natuur. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de fotoshoot op een mooie buitenlocatie te doen. Zo ga ik regelmatig eerst in de fotostudio en daarna op een mooie buitenlocatie aan de slag.

Lees hier meer over prijzen en pakketten

Werken met jurken of doeken

Naast het dragen van een zwangerschapsjurk is het ook mogelijk om te werken met doeken tijdens de fotoshoot. Zo kunnen we een aantal creatieve foto’s maken waarbij we gebruik maken van mooie kleuren en vormen.

Partner en broers/zussen ook welkom

Natuurlijk is het extra bijzonder als je de zwangerschap fotoshoot samen kunt doen met je partner. Daarom is hij of zij van harte welkom om mee te komen en samen op de foto te gaan. Ook broers en zussen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de fotoshoot. En wist je dat je ook een Babysteps pakket kunt boeken met meteen ook newborn en cakesmash erbij?

Zwangere vrouw in het zonnetje

Tijdens de zwangerschap draait alles om de vrouw en haar groeiende buik. Daarom zorgen wij ervoor dat de zwangere vrouw tijdens de fotoshoot volledig in het zonnetje wordt gezet. We maken foto’s van haar alleen, samen met haar partner of eventueel met andere familieleden. En wist je dat je ook haar en visagie kunt bij boeken?

Leven in je buik vieren

Een zwangerschap fotoshoot is ook een mooie manier om het leven in je buik te vieren. We willen graag dat de foto’s een blijvende herinnering zijn aan deze bijzondere tijd. Daarom besteden we veel aandacht aan het vastleggen van de emoties en het gevoel van verwachting.

Nog even genieten

Een zwangerschap fotoshoot is ook een moment om nog even te genieten voordat de baby er is. Het is een moment om stil te staan bij alles wat er komen gaat en om te genieten van het hier en nu.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved