Draaiboek bruiloft – trouwfotograaf Amersfoort

Mijn naam is Joke en ik ben trouwfotograaf Amersfoort en heel Nederland. Vandaag ga ik jullie meenemen op een kijkje in de trouwdag van Renze en Merel in de Mariënhof in Amersfoort.

De Mariënhof is een historische locatie in het hart van Amersfoort en een prachtige plek om te trouwen. Het is een voormalig klooster en heeft een authentieke en romantische sfeer. Het biedt een perfecte achtergrond voor de foto’s die we zullen maken op deze speciale dag.

09:00 uur – Bruidskapsel en make-up

Ik arriveer bij Merel thuis waar ze wordt opgemaakt en haar haar wordt gedaan. Dit is altijd een geweldig moment om de bruid te fotograferen terwijl ze zich klaarmaakt voor haar grote dag.

11:00 uur – Bruidsjurk aantrekken

Na het afronden van haar make-up en haar, is het tijd voor Merel om haar bruidsjurk aan te trekken. Dit is altijd een bijzonder moment waarbij de bruid zich voor het eerst als een echte bruid voelt.

11:30 uur – First look, ophalen bruid

Renze arriveert bij het ouderlijk huis van Merel om haar op te halen. Dit is het moment waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet op hun trouwdag. Ik zal deze prachtige, emotionele momenten vastleggen. Meer info over prijzen en pakketten vind je hier

12:00 uur – foto’s maken

We gaan naar een prachtig bos en park in de buurt van Amersfoort waar we foto’s maken van het bruidspaar in een natuurlijke omgeving. Het is een perfecte plek voor romantische foto’s en om het bruidspaar op hun gemak te stellen voor de rest van de dag. Natuurlijk maakten we ook trouwfoto’s met de drone

14:15 uur – Aankomst Mariënhof – trouwfotograaf Amersfoort

We arriveren bij de Mariënhof voor de ceremonie. Ik zal deze bijzondere momenten vastleggen terwijl het bruidspaar elkaar het jawoord geeft.

14:30 uur – Start ceremonie

De ceremonie begint en ik leg de mooie momenten vast terwijl Renze en Merel elkaar hun liefde beloven. Op het binnenplein is daarvoor een mooie plek, heerlijk in de schaduw, want boy wat was het warm!

15:30 uur – Taart en Toast en borrel

Na de ceremonie is er tijd voor taart en een toost. Dit is altijd een geweldig moment om de reacties van de gasten vast te leggen. Daarna zullen we nog foto’s maken in en rondom de Mariënhof.

Trouwfotograaf Amersfoort trouwfoto’s

We gaan naar de binnenstad van Amersfoort waar we foto’s maken van het bruidspaar en hun gasten. Het is altijd leuk om foto’s te maken op verschillende locaties om de variatie in de foto’s te vergroten.

18:30 uur – Start diner

Het diner begint en ik zal de mooie momenten tijdens het diner vastleggen. Het is altijd een geweldig moment om de reacties van het bruidspaar en hun gasten vast te leggen terwijl ze genieten van het diner. Wanneer het donker wordt, maak ik nog wat mooie foto’s in het gebouw met gebruik van externe flitsers.

Vanaf 21:00 uur – Lounge en Chill avond

Na het diner begint de Lounge en Chill avond.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved